Hogyan tudnék segíteni nekik?
Figyelt kérdés
Adott egy idős házaspár. Szegények, a kis nyugdíjból élnek és a gyógyszerek összesen 40.000-ftba kerülnek. A felesége nem tud járni már jó ideje és egyre hosszabb a helyzet. Még azt is mondta hogy lehet arra sem lesz pénzük hogy egymást eltemessék. Nagyon szeretnék segíteni nekik mert ahogy az élettörténetüket ismerem nem ezt érdemlik. Kicsit sem ezt. Mindenkinek tanulságos lenne. Nagyon szeretnék nekik segíteni. A gond azzal van jelenleg hogy elvettek tőlük valami beteglátogatást és a lányuknak nem engedik meg hogy államilag gondozó lehessen a szüleinél. (pontosan nem tudom de ezt vettem ki a szavaiból) Tudnátok nekem segíteni hogyan vagy miként tudnék segíteni nekik. A feleségének lenne egy lábműtéte is de azt mondták nekik hogy 1.5 millió forint alatt nem is beszélhetnek erről az orvossal. 70-80 körüliek. Itt nem tesz senki semmit . Bárki bármit tud javasolni kérem írja meg. Ez nem állapot hogy a nyugdíjukból semmi nem jön ki pedig agyondolgozták magukat a tsz-ekben stb...2014. szept. 6. 15:36
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!