Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » 1 eve kb szemolcsok jottek a...

1 eve kb szemolcsok jottek a vegbelnyillasomnal a sebesz mondta hogy ez hpv. De nem javasolja a szurest mert mondta sose gyogyulok igyse meg. Tobbi lent?

Figyelt kérdés
2014. aug. 29. 17:44
 1/5 A kérdező kommentje:
hat en belekezdtem a hpv oltas programba mondtam bajom nem lesz. de a maradek szemolcs mind eltunt mar a masodik oltasnal lehetseges hohy csokkenti a szemolcsokek??honapok ota semmi szemolcs.pedig aki hpv s az nem gyogyul meg tenyleg. csak azt nem ertem miert nem add tanacsot egy orvos sem hogy menjek el hov szuresre mert szerintem o nem latja hohy milyen csoportban tartozik ha az is
2014. aug. 29. 17:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Meg kellene állapítania egy nőgyógyásznak, hogy melyik típusú van neked. Sokféle van, a szemölcsös ált. nem veszélyes,az oltás azokra a típusokra van, amik méhnyakrákot okoznak. Levesz kenetet, majd elküldik tipizálásra.
2014. aug. 30. 20:58
 3/5 A kérdező kommentje:
koszi hat a masodik oltas ota egy szemolcsom sincs nem jott elo de evente megyek nogyogyaszati rakszuresre
2014. szept. 3. 08:45
 4/5 A kérdező kommentje:
es igen a huvelyemnel is voltak es a nogyogyasz azt mondta hogy sebeszet foglalkozik ezzel. de mire mentem volna eltuntek
2014. szept. 3. 08:46
 5/5 anonim válasza:
Azota is hpv mentes vagy?
2018. szept. 24. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!