Valaki segíten! Szemolcsok. Már fél éve nem múlnak el! Kavalkó family krém?
Az ulepemnél és a bikinivonalamnál kicsit lentebb vagy 20 db ilyen kis lógós szemlocsok vannak. Elsonek kijott vagy 3db,azokra azthittem,hogy valami pattanás vagy szortuszogyulladás,de ahogy megnyomtam,egybol elkezdett vérezni és kb másnapra lett vagy 10. azóta csak szinte gyarapodtak,de az utóbbi idoben kb 1-2honapban már nem jon ki tobb.Kavalkó family szemolcskrémmel kentem,de azt kaptam,és nemtudom,hogy Debrecenben honnan lehetne venni. Patikában nem árulnak:( Amit én kaptam,azt Pestrol rendelték,még régen,de nem nekem,szoval nem kérhetem,hogy rendeljenek,ráadásul drága is lenne,meg már nemis tartom veluk a kapcsolatot. Aki tudna itt a kornyéken Kavalkó familyt,az megmondaná? Mert attól visszábbhúzódtak. Amióta nincs,azóta nonek. 20.án megyek dokihoz,de attól még szívesen meghallgatnék 1-2 praktikát:)
Elore is koszonom!
Sziasztok! Hát nagyon koszonom a válaszokat! Utolsót viszont nagyon sajnálom,tuti orrbarúgtam volna a dokit!!!!:@ Nekem szerencsére még a kis és nagy ajkaimon sincsenek,csak a bikinivonalamnál és annál lentebb. Nogyógyásznál már voltam és o azt tanácsolta,hogy menjek el borgyógyászatra. Amiket hallottam és olvasgattam minden krémet,ecsetelot leírtam és majd megmondom a dokimnak,hogy nézze át ezeket is,hátha nemjutna eszébe:D
Koszonom a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!