Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van itt olyan no akinek...

Van itt olyan no akinek elmultak magatol a szemolcsok? Lehet hogy le fognak esni?

Figyelt kérdés

Nekem augusztus elejen jottek ki a nagykaimon, gondolom hogy a borotvatol.

Már csak 1 maradt. Remélem ez is elmúlik.

Ti kezeltetek valamivel?

18 LANY

2010. okt. 27. 16:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Szemölcs a borotvától?Ne haragúdj,de ez hülyeség.A nemi szerven lévő szemölcs nemi úton terjed(HPV).Ha tényleg szemölcsöd van "ott",kevés az esély hogy elmúlik.Nekem volt,3 évig ecsetelgettem de mindig vissza nőtt..végül csak műtéttel távolították el,ami elég fájdalmas volt...de szerencsére már egy sincs.
2010. okt. 27. 17:52
 2/4 A kérdező kommentje:
pedig nekem elmultak, csak 1 maradt, lehet hogy mégse szemölcs?
2010. okt. 27. 22:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Azt csak te látod:-)....ha szemölcs hidd el visszafog nőni,1-2 hónapon belül.
2010. okt. 27. 22:20
 4/4 anonim ***** válasza:

nekem a kezeimen volt...hirtelen egyre több és több lett,elmentem bőrgyógyászhoz,először ecsetelőt ajánlottak,nem használt,utána fagyasztották kiműtöttek párat,ami fájdalmas volt,hagytuk pihenni és pár év és elmúlt magától az összes.

menj el vele orvoshoz

2010. okt. 30. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!