Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Tudtok Gyorben olyan pszicholo...

Tudtok Gyorben olyan pszichologust aki 3-4 ezer forintert ad "orat"?

Figyelt kérdés

2014. aug. 25. 14:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Miért akarsz fizetni, ha ingyen is van?
2014. aug. 25. 14:32
 2/11 A kérdező kommentje:
Hol van ra ingyenes lehetoseg?
2014. aug. 25. 14:37
 3/11 anonim ***** válasza:
Bár pesti vagyok, én megnéztem a helyi SZTK honlapját, és ott volt felsorolva pszichiáter, pszichológus, ideggondozó.
2014. aug. 25. 14:50
 4/11 A kérdező kommentje:
Es akkor azok ingyenesek?
2014. aug. 25. 14:57
 5/11 anonim ***** válasza:
Azok igen. Én is évek óta járok, és egy fillért nem fizettem soha. (Vagyis hát fizetem a TB-t.)
2014. aug. 25. 15:14
 6/11 A kérdező kommentje:
Mennyire hatekony?Marmint van olyan jo mint egy maganrendeles?
2014. aug. 25. 15:19
 7/11 anonim ***** válasza:

Bár én nem Budapesten, hanem vidéki nagyvárosban élek, de a TB alapon működő pszichológusokról évek során az alábbi véleményem alakult ki.

Több hétre, olykor hónapra adnak időpontok, hacsak nem életfontosságú a dolog.

Kb. 10 perc jut egy emberre és miután leterheltek, képtelenek odafigyelni arra, amit mondasz és igazából nem is érdekli őket - tisztelet a kivételnek -.

Én pontosan ezek miatt váltottam magánra.

2014. aug. 25. 15:22
 8/11 A kérdező kommentje:
Igen,neztem a magant is,de az alkalmankenti 8000 forint nekem huzos azert is probalok 3-4 ezerert vagy ha van valaki nagyon jo akkor tb altal tamogatott szakembert
2014. aug. 25. 15:26
 9/11 anonim válasza:
95%

Gyere fel szombat délután BP-re, én óránként 3 sörért + 1 deci felesért elbeszélgetek veled. Minden problémát megoldunk.

DE! Max. 3 óra terápiát vállalok egyhuzamban, utána lefordulok a székről.

2014. aug. 25. 16:03
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom, milyen egy magánrendelés, így nincs összehasonlítási alapom. Az, hogy másnak milyen élményei vannak, ne bátortalanítson el, lehet, hogy neked szerencséd lesz.

Az én pszichológus nénim nagyon lelkiismeretes, kéthetente járok hozzá, és 45-50 percet szoktam bent lenni. Emellett elküldött csoportterápiára is, ami heti 3x van, de én csak heti 1x járok.

2014. aug. 25. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!