Ellátás a városban ahol egyetemre járok?
Figyelt kérdés
A lakóhelyem és az egyetem ahol tanulok nagyon messze van egymástól, így ritkán járok haza, és akkor is csak rövid időre (albérletben élek a városban ahol tanulok). Lenne egy kis egészségügyi problémám ami kivizsgálást érne, de ezt otthon nem tudom elintézni. Kérdés hogy az iskolaorvos tud-e esetleg beutalót adni az ottani kórházba. Az albérletbe nem vagyok bejelentve, de ha ezen múlik akkor bejelentkezek, csak akkor is kérdés, hogy az ideiglenes lakhelyen van-e ellátás.2014. aug. 12. 08:54
1/2 anonim válasza:
Attól függ mi a baj!? Mert ha bemész a sürgősségire( ha olyan a probléma) akkor alapból kivizsgálnak,ha megmondod hogy egyetemista vagy és messze laksz,és nem fognak elküldeni hidd el!
2/2 A kérdező kommentje:
Azért nem ilyen komoly a dolog :) Igazából gasztroenterológiai vizsgálatokra kéne beutaló.
2014. aug. 13. 12:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!