Elfertozodott seb kezelese? (lent miden)
Figyelt kérdés
Szoval elfertozodott a sebem. De az orvos ugyanazt csinalta mint en, csak tett ra valami gelt majd betadine.
Eddig fajt, egett, mostmar nem. De nem mondott semmit. Mit csinaljak vele? Hogy kene kezelni? Stb
2014. júl. 18. 23:11
1/9 A kérdező kommentje:
Cserelem a sebtapaszt, meg arra gezt is teszek, betadine, vizzel mosom, egy kamillaba neha egy picit, meg volt rajta paradicsom.
2014. júl. 18. 23:13
2/9 anonim válasza:
Hát a valami gél esetleg lényeges lehet, hogy mi volt.
Mert pl lehetett antibiotikum.
Szerintem betadinozd, és ha romlani látod, akkor menj vissza. A paradicsomot felejtsd el.
3/9 anonim válasza:
Octeniseptel fújni naponta 4-szer,szabadon levegőztetni néha.
4/9 A kérdező kommentje:
Ugye ugy mentem el vele hogy wgwtt fajt, voros volt. Most jobb.
Koszonom a segitseget nagyon sokat segitett.
Es meg annyi hogy a parit miert fwlejtsem?
2014. júl. 18. 23:26
5/9 A kérdező kommentje:
*e
Roszabbodik a helyzet azt ugy ertsem hogy ujra faj, voros, gennyesebb, esetleg az emlegetett "piros csik")
2014. júl. 18. 23:27
6/9 anonim válasza:
A paradicsom nem gyógyítja a sebet, nem erre találták ki. Ami viszont jó lehet, a körömvirág krém, bár a boltiak elég vacakok. Amikor kicsi voltam elég súlyos sebeket kezelt vele anyu és tök szépen meggyógyultak. Most is használom, mert sebtől függően pár napon belül gyógyít.
8/9 anonim válasza:
Talán nem ártana beadni a Tetanus oltást -
9/9 anonim válasza:
Dokinál ilyen vöröses löttyöt szoktak rákenni
(fertőtlenítő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!