Stroke utáni elviselhetetlen zsibbadás kezelése?
Négy hónapja édesanyám szélütést kapott. A jobb oldalon a karja, ujjai, válla, arca (még az ínye is), térde és lábujjai teljesen le vannak zsibbadva, plusz azt mondja olyan, mintha egy öngyújtót tartanának a kezéhez, égő érzés is társul a zsibbadáshoz.
A karja és az arca a legrosszabb. Nagyon-nagyon sokat szenved, gyakran sír is, hogy már nem bírja az egészet...
Az első 3 hét rehab valamennyira hasznos volt, aztán egy hónap kihagyással újabb 3 hét rehab következett, viszont akkor a kórházban nem hogy javult volna, hanem még romlott az állapota. Azt mondja a zsibbadás erősebb, és az ujjai el vannak feketedve, nagyon fáj neki... :(
Kérlek titeket, ha van valami tapasztalatotok, tanácsotok, osszátok meg velem. N-agyon sokat szenved az anyukám és megszakad a szívem, hogy így kell látnom.
Még csak 48 éves.
Hát ha az ujjai el vannak feketedve az komoly baj!
Szerintem mielőbb egy normális orvos, vagy kórház, lássa el!
Én ugyan laikus vagyok, de a feketedés szerintem elhalást jelez.
És ez azt jelenti, hogy az a vérrög még ott van, és valamit nagyon elzár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!