Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Fűlzúgás kezelése?

Fűlzúgás kezelése?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A problémám nagyjából fél éve kezdődött egy fülgyulladással. Voltam vele orvosnál, írt fel gyógyszereket 1 hét múlva teljesen elmúlt. A probléma csak az, hogy az akkor kialakult fülzúgás azóta is tart, szinte folyamatosan. Azóta 4x voltam hallásvizsgálaton, a hallásom nem lett rosszabb, sőt az utolsó két mérés még jobb értéket mutatott, mint a korábbiak. Mitől lehet ez? Esetleg tudtok valami gyógymódot a kezelésére? Bármire vevő vagyok!

2013. máj. 15. 22:18
 1/2 anonim ***** válasza:
szia! Nekem is fülzúgás a bajom, (21 éves vagyok) én is jártam fülészeten, audiológián, a hallásom rendben, minden oké és mégis zúg :S Bár nekem nem volt fülgyulladásom, tehát más lehet nálad a helyzet. De azért menj vissza, és mondd el, hogy még mindig zúg, ne hagyd annyiban! Mert rohadt idegesítő. Olyanról is hallottam, hogy volt egy nő, akinek folyton zúgott a füle, és agybafőbe vizsgálgatták, míg kiderült, hgoy valami csont el van mozdulva a fülében
2013. máj. 15. 22:31
 2/2 A kérdező kommentje:
Megnyugtattal :D
2013. máj. 15. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!