Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Benőtt köröm lézeres kezelése...

Benőtt köröm lézeres kezelése után 100%, hogy soha többé nem lesz ott benövés?

Figyelt kérdés
Tapasztalattal rendelkezők válaszát várom. Hogy érdemes megcsináltatni vagy héthavonta járjak a sebészetre kivágatni??
2013. márc. 10. 21:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Bocs, ezt nem értem. Miért kéne kéthavonta járni? Nekem lábujjamnál volt, (nem lézerrel)kivágták rendesen, összeöltötték. De utána soha nem nőtt be.
2013. márc. 10. 22:12
 2/7 A kérdező kommentje:
Ebben az esetben is kivágták már többször de mindig visszanő, és muszáj mennei ha fáj... erre írtam h kéthavonta ki kell vágatni
2013. márc. 10. 22:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Értem, sajnos ebben nem tudok válaszolni. Nekem szerencsére egyszeri alkalom volt.
2013. márc. 10. 22:26
 4/7 gabriell88 ***** válasza:

Nem kell ilyen beavatkozáson rész venned, egy hónapokig gyógyul a köröm, kettő rettentően fáj.Keress fel egy gyógypedikűröst, kimetszi a benőtt körömrészt, de csak azt, nem távolítja el az egész körmöt és segít helyrenöveszteni a körmöd úgy, hogy az többet nem nő be.

ezzel a sebészeti beavatkozással csak az a baj, hogy aki hajlamos a körömbenövésre hiába szedeti le az egész körmét az ugyan úgy rosszul visszanő, ha szakember nem segít benne.A spangéval gyönyörűn visszanöveszthető a köröm, benövés mentesen.!

Egy pedikűrös

2013. márc. 19. 16:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem 2011-ben volt ilyen gondom. Május végén vágták a sebészeten ( nagyon fájt), június elején mentem utoljára. Aug-ban megint elgennyesedett ( konkrétan zöld volt, és kemény) kaptam rá kenőcsöt. Januárban újra mentem, kicsípték a gennyhólyagot. 2 napig volt jó! :( Februárban elmentem magánrendelésre egy sebészhez. Kivágta, varrta, stb, azóta néha fáj, de a heg! Nincs vele gond. Azt mondta, 95% az esélye, hogy nem lesz több gond vele. Sajnos, ha gennyes, azzal a pedikűrös nem fog már foglalkozni, kérdeztem.
2013. ápr. 14. 12:14
 6/7 gabriell88 ***** válasza:
A pedikűrös nem is, de a gyógypedis megcsinálja, tudom , mert én is az vagyok.
2013. ápr. 16. 16:55
 7/7 anonim válasza:
Nem tudom, nekem nincs jó tapasztalatom gyógypedikűrössel. Nagyon kedves volt, segítőkész, de a körmöm a kezelése óta is folyamatosan benő. Két alkalommal is voltam nála, és mindent megfogadtam amit tanácsolt, viszont eredmény az nincs... Már nekem is vágta ki sebész is, rendszeresen járok pedikűröshöz, tényleg odafigyelek, hogy a benövést elkerüljem. Egyszer pedig azt mondták, hogy bele kell törődni, ez genetika...
2013. szept. 14. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!