Gipszlevétel ilyen hamar?
Figyelt kérdés
Nos az van, hogy a könyökömből egy darab (humerus distalis)letört és most gipszben van, nah és most 10.-én visszahívtak (eddig is jártam kötözésre, varratot már leszedték) és a papíron az áll,hogy : gipszlevétel, röntgen vizsgálat. Most nem értem ezt a gipszlevételt, mert eddig kötözés volt írva, ezt meg is érteném, de csak kb 20 naőja van gipszben, lehetséges hogy ennyi volt (drótozva van), és le is veszik véglegesen?2014. júl. 5. 20:15
1/1 anonim válasza:
Ha az van odaírva,hogy gipszlevétel,akkor valószínűleg leveszik a gipszed. Örülj neki, hogy megszabadulsz tőle ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!