Csunya pattanasi hegek, foltokak hogyan lehet hamar eltuntetni?
Sziasztok 22 eves fiu vagyok es biznony hosszu ideje pattanasos voltam 16 eves korom ota. Mostanra mar nagyabol letisztult, bar nem 100%-osan.. :( Meg mindig itt-ott vannak kisebb-nagyobb, gyuladt pattanasok, es idegesito, csunya mitesszerek!! De mar kozel nem olyan mint 1--5 eve volt..
A kerdesem a kovetkezo, (az USA-ba koltoztem) kaptam egy igen komoly felkerest itt az USA-ban a kepeim alapjan, pontosabban az eggyik legnagyobb modell ugynoksegtol LA-ben, hogy "mindenkeppen" menjek el egy valogatasra!.. Minden almom hogy model legyek, de viszont a kepeket amiket kuldtem magamrol azokrol szepen eltuntettem a hegeket, pattanasokat az arcomrol a szamitogep segitsegevel, gondoltam ha tetszenek a kepeim azutan mindenkeppen "renbe rakatom" az arcomat valahogy. De sajnos nem volt meg olyan csodaszer ami hatasos lett volna. Itthol kezelem az arcomat, szigoruan steril korulmenyek kozott (mar megtanultam) De aki ehez ert, esetleg aki att esett mar ezen a szornyen idegesito "betegsegen" az legyszives irja le hogy neki mi hasznalt! Nagyon sok minden mulik nekem ezen jelenleg!!! (kepet nem kuldok) koszonom megegyszer!!!!!
Sziasztok! Koszi szepen a valaszokat! persze nem varok csodat, de megteszek mindent. Szerinted 07:56-os mi a jo ...-nak talalnam ki ezt de most komolyan?? Ez amugy olyan meno? Sajnos a magyarok 50%-a (sott...) mindig a negativumokat keresi es mindig csak keresi a pontokat hogy mibe tud beleszolni.. Mint egy rossz fonok. Reszben ezert is koltoztem ide.. Koszi szepen a tobbi hozzaszolonak, rendes tolletek!!!!
Esetleg ha valaki tud meg v.mit azt szivesen varom! Thanks!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!