A viszerek miért alakulnak ki? én 18 éves vagyok és fent a combomnál viszerek vanak méghozzá erősen látszanak és nemis kevés mindkét oldalon van. Hogyan tudnám eltuntetni iket?
Szia !
Ez sajnos alkati adottság ,de fontos a megelőzés mert később még jobban kijön ,akár munka helyi ártalom miatt(ülés,állás)vagy a terhesség alatt..
Most még fiatal vagy ,fontos h mindet elkövess. Sajnos én is hajlamos vagyok genetikailag is pedig 25 éves vagyok ..
Én a következőket szoktam: gyógynövényes alapú visszér kapszula (pl:,vannak nagyon jók ,ezeket kúraszerűen kell szedni ,mellette a hűsítő krém visszérre(pl venastat,lioton) ,és végül de nem utolsó sorban komresszisó ,zokni ,harisnya v comfix(pl:solidea).
Én ezeket tudom ,és ha odafigyelek még a rendszeres mozgásra akkor az is sokat javít. visszereseknek nem kifejezetten ajánlott a futás mert az terheli a lábat. Az úszást és a (szoba) biciklit kifejezetten javasolják !!
Remélem tudtam segíteni !!:)
Üdv,
Livi
köszi
:)
mivel tudnám eltüntetni
valami viszerkrémet tudtok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!