Mitol vannak feher pottyok a kormeimen? Es mivel lehetne oket eltuntetni?
Figyelt kérdés
2009. dec. 5. 17:50
1/9 anonim válasza:
nem lehet azokat eltüntettni valószínű vitamin hiányos vagy. egyél sök gyümit, zöldéseget.
2/9 anonim válasza:
Erre mindenki mást mond, szerintem senki nem tudja igazán mitől van. Én eszek sok zöldséget, gyümölcsöt mégis gyerekkorom óta ilyen. De még élek szóval nem árt semmit.
3/9 anonim válasza:
énis úgyhallottam,hogy vmilyen vitamin hiánya. eltüntetni nem tudod őket, csak ha lenőnek, akkor tűnik el!
6/9 anonim válasza:
Én úgy tudom nem vitamin, hanem ásványi anyag, szelén hiány miatt van.
7/9 anonim válasza:
Nekem is voltak mostanra elmúltak.
ahogy nő a körmöd és vágod le eltűnik, ha nem jön helyette másik:)
Nekem azt mondták májat kell enni.
8/9 anonim válasza:
Szia! Bármelyik patikában tudsz venni A-vitamin olajat, és azzal kell kenegetni!
9/9 anonim válasza:
El kéne menni orvoshoz, mielőtt elkezdenéd magad gyógyítani hibás diagnózissal! Könnyen lehet ugyanis, hogy gombás fertőzés.
Ha vitaminhiány miatt van, egyél egy kevés élesztőt. A legjobb B vitamin hiányra, kicsit gázos, de ezt elég egyszer legyűrni és egy hét alatt megszűnik a vitaminhiány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!