Beutaló nélkül hogyan tudnék bejutni kórházba olyan kivizsgálásra, ahol azt nézik meg miért vagy vékony?
Figyelt kérdés
Szerintem valami gond van velem. Rendesen eszek, még sem hízok, illetve mostanában fogyok. A háziorvos nem fog beutalót adni, mert valami statisztika miatt nem akar. A szívemmel is voltak problémák, de azzal sem küldött be a kórházba. A vékonyságomat meg arra fogja, hogy nem eszek eleget. Naponta megeszek egy tábla csokit, fagyizok, mindig reggelizek, gyümölcsök, zöldségek, tojás... mindent megeszek, más ember már kb 120 kg lenne a helyemben, én viszont 45 vagyok 160 cm-hez. Vérvételen voltam nemrég, azzal nem volt baj. Szóval mit kellene tennem, hogy eljussak egy komolyabb kivizsgálásra?2014. júl. 2. 11:48
1/2 anonim válasza:
azért vagy vékony mert ektomorf alkat vagy. tömegnövelő étrend kell és súlyzós edzés. Ha rendesen csinálod jön fel izom.
olvasd el [link]
az összes részt.
2/2 anonim válasza:
Én meg 168/52 vagyok, és sokat eszem, mégsem hízom.
A vérképed rendben van. kardiológiára kérj beutalót szakrendelőbe.
Hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!