Szegeden ismer valaki olyan nemibeteg gondozót ahol húgycsőből törletet vesznek nemibetegség kivizsgálásra/meghatározására?
Olyan kellene ahol csak kifizetem a vizsgálatot és megcsinálják, mivel külföldön élö magyar állampolgárként nincs taj kártyám és értelemszerüen TB-t sem fizetek, csak lakcimkártyával rendelkezem.
Ha érdekel valakit, akkor leirom, hogy már voltam a helyi orvosnál, de szerintem félrekezel... ezért inkább átugranék Szegedre egy ilyen mintavételre. Sajnos a hazai egészségügyi ellátás hagy némi kivánnivalót maga után.
A válaszokat köszönöm!
Ja.. és férfi vagyok, szóval nögyógyászt ne ajánljatok! :)
Amivel szemezek az a Kálvin tér 5. alatt lévő Bőr- és Nemibeteg-gondozó Intézet. Főleg a délelőtti nyitvatartás miatt.
Magán nemi gondozót nem találtam, viszont urológusokkal Dunát lehetne rekeszteni :)
Fogalmam sincs melyik megbizható. Mindenképp olyan kellene aki délelőtt rendel (az utazás miatt).
A "törletet" kenetnek nevezik, de azt gondolom célszerű felhívni őket, és akkor nem utazol feleslegesen.
Vizelettenyésztés volt már egyébként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!