Négy egyre le esett a vércukor színtem mit tegyünk? Most kéne be adnom 10 egységnyi inzulint Be adhatom éjszakait? Ettem kenyeret sonkás felvágottal
Szerintem varj egy orat, es szurj kevesebbet.
Es egyel meg valamit.
Mellesleg azert ha felhivnad az ugyeletet es mondjuk az ugyeletes doki mondana a-t vagy b-t az jobb lenne szerintem.
Köszi a választ
Hát már be adtunk:-(((
Csak nem lesz gond
Ettem négy vékony szelet kenyeret sonkás felvágottal
Remélem nem lesz gond éjjel
Szia!
A 4,1 az teljesen jó!! Ez még nem alacsony.
Beadhatod az éjszakait, de a kenyér mellé valami gyórs felszívódásút is kell enni!!!! Pl:2dl tej
A kenyér lassú felszívódású, ezért lassan emeli a vc-ot. Mennyi kenyeret és milyet ettél?
Friss cukorbeteg vagy? Segítsek valamiben?, szerintem nem vagy tisztába sok mindennel, jól gondolom?
Ok rendben hát iszok tejet Igen két napja inzulinozom magam és igazán nem tudom nagyon mi hogy van .
Az mindegy hogy 1,5 vagy 2,8 -as a tej??
Csak attól félek hogy be adtam és nagyon le viszi
3 vékony szelet kenyeret ettem gépsonkával
Hát igen az biztos így van amit írtál. Most rettegek is rendesen nem e lesz gond éjjel
Ez az egészségügy agy nagy nulla
Igen mindeggy hány %-os a tej. Sokat eszel utóvacsinak, ilyenkor már nem kellene 3 sz kenyér!!Tej viszont kell. Nem beszélted meg az orvosoddal ezeket a dolgokat? Hány éves vagy?
Ma reggelre leesett a vc-od, vagy miért félsz??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!