Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Miért fáj a térdem 16 évesen?

Miért fáj a térdem 16 évesen?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok. Néhány napja este annyira fájt a térdem mikor megpróbáltam legugolni, hohy az hihetetlen. Megijedtem, mert úgy tudom eznanporcleválás egyik tünete lehet, de azóta teljesen elmúlt, és semmilyen kiálló darabot nem találtam a térdemben. Azóta viszont (lehet hohy előtte is, de az biztos, hogy nincs egy hete) már egy 20 perces állástól is megfájdulnak a térdeim. Mind a kettő, holott azon az estén csak az egyik fájt. A fájdalom 10 es skálám 3 mas, és amég nem ülök le, nem is enyhül. A fájdalom központját nem találtam, mimtha a csontok érinkezési felülete lenne. Érdekes módon séta vagy futás közben nem fáj. Lehet hogy porckopásom van? 16 évesen az hatalmas szívás lenne. Kérlek segítsetek!
2014. jún. 30. 22:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Miért nem mész el orvoshoz?
2014. jún. 30. 22:50
 2/3 A kérdező kommentje:
Mert bizom benne hogy elmulik. 16 evesen nem kellene hogy baja legyen.
2014. jún. 30. 22:56
 3/3 anonim ***** válasza:
16 évesen is lehetsz beteg!!! Nekem mind 2 térdem porckopasos és gyerekkoromban kezdődött csak mindenki leszarta. És porckopassal futni, guggolni öngyilkosság. Csak az elliptikus trénert hasznalhatom, de ha korábban kiderul akkor jobb állapotban lenne. El kell menni ortopedhoz. Elküld rtgre és megtapogatja a labaid. Ezt ki lehet bírni. Nálam is csodálkozott a doki, kérdezte is hogy élsportolok e (utálok sportolni).
2014. júl. 4. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!