Mit csináljak, hogy belássa, hogy ez nem játék? Sürgös!
25 éves, ahhoz képest elég gyerekes...már nem vérzik neki annyira és mondta "na látod, mondtam hogy el fog múlni" de ez nem azt jelenti, hogy már jól van..szerintem.
De ő azt se engedi, hogy bekössük. Mellesleg köszi a válaszokat, de még jöhetnek =)
Én érzelmi zsarolással szoktam operálni. Csapkodok, hisztizek, kiabálok, és akkor elmegyünk, legalább azért, hogy hallgassak. Ja és mikor először mondja, jó, akkor menjünk, akkor általában még felháborodok, hogy ja persze csak azért, hogy kussoljak, mi? Hát tudod mit, neeeem kell! Rohajdon le a kezed/fulladj meg a köhögéstől (lehet variálni, ami miatt épp nem akar orvoshoz menni) a te bajod, én miattam akkor ne menjél, ha ez minden vágyad. És a végén odajutunk, hogy még ő van felháborodva, hogy most meg miért nem megyünk. :)
Aztán elmegyünk, és a legközelebbi alkalommal már azt is mondhatom, hogy ugye a múltkor is mondtam, hogy menjünk, még jó, hogy mentünk, mert mondta a doki, hogy ez meg az.
Mondjuk az én férjemet ezzel lehet manipulálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!