Ekcémám van. Mit tehetnék ebben az esetben? (bővebben lent)
szia!
barátnőmnek is van ő vmi egyedi készítésű elocom-os kenőcsöt használ. Nem tudom, h hallottál-e a tejalapú kefírgombáról? Eredetileg a kefírje jó az ekcémás bőrre! nézz utána, rengeteg mindenre jó és én nekem is van, tudok belőle adni!
Szia!
Nem tom, h utána olvastál-e a gombának... Az a lényeg, h ez szó szerint egy gomba, egy élőlény, ami a tejet kefírré erjeszti. A kaukázusban ezt a gombát a családok maguk tenyésztik, itt nálunk is árulják kaukázusi kefír néven. Nagyon sokat beszélnek róla, h ott élnek legtovább az emberek, nagyon egészségesek. Ezt a gombának is köszönhetik. Elsősorban a emésztési működést serkenti, de külsőleg is lehet használni. Én is, anyukám is isszuk, sőt már a rokonok is használják, és csak pozitív élményeink vannak. Külsőleg még nem használtam, de a leírásban olvastam, h bőrbetegségekre is jó köztük az ekcémára. Ha akarod elküldöm, vagy majd bemásolom a leírást, de a neten is fenn van, írd be a google-ba, h tejalapú kefírgomba. Ha kell belőle, tudok is küldeni neked. Jobbulást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!