Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ekcémám van. Mit tehetnék...

Ekcémám van. Mit tehetnék ebben az esetben? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Születésemtől kezdve ekcémás a bőröm. Gyermekkoromban az egész testemen, mostmár csak a kezemen szokott kijönni, kivéve, ha tusfürdőt, vagy szappant használok, mert akkor, ujra az egész testemen lesz. Nem használhatok semmilyen tusfürdőt, habfürdőt és szappanok közül is csak egy fajtavált be. Illetve, az sem teljesen, mert az ekcémám nem jön ki tőle, viszont, borzasztóan kiszárítja a bőröm. A gyógyszertári mosakodó gélt, nem szeretném használni. Az érdekelne, hogy létezik-e olyan készítmény, amitől nem jön ki az ekcémám, és a bőrömet sem szárítja ki.
2010. jan. 2. 15:21
 1/4 anonim válasza:

szia!

barátnőmnek is van ő vmi egyedi készítésű elocom-os kenőcsöt használ. Nem tudom, h hallottál-e a tejalapú kefírgombáról? Eredetileg a kefírje jó az ekcémás bőrre! nézz utána, rengeteg mindenre jó és én nekem is van, tudok belőle adni!

2010. jan. 2. 15:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Használd csak nyugodtan a gyógyszertári mosakodót, annál jobbat nem találsz. Nekem most a Babé popsikrém vált be az ekcémámra. gyógyszertárban tudod beszerezni.
2010. jan. 2. 16:33
 3/4 anonim válasza:

Szia!

Nem tom, h utána olvastál-e a gombának... Az a lényeg, h ez szó szerint egy gomba, egy élőlény, ami a tejet kefírré erjeszti. A kaukázusban ezt a gombát a családok maguk tenyésztik, itt nálunk is árulják kaukázusi kefír néven. Nagyon sokat beszélnek róla, h ott élnek legtovább az emberek, nagyon egészségesek. Ezt a gombának is köszönhetik. Elsősorban a emésztési működést serkenti, de külsőleg is lehet használni. Én is, anyukám is isszuk, sőt már a rokonok is használják, és csak pozitív élményeink vannak. Külsőleg még nem használtam, de a leírásban olvastam, h bőrbetegségekre is jó köztük az ekcémára. Ha akarod elküldöm, vagy majd bemásolom a leírást, de a neten is fenn van, írd be a google-ba, h tejalapú kefírgomba. Ha kell belőle, tudok is küldeni neked. Jobbulást

2010. jan. 7. 19:37
 4/4 anonim válasza:
Nekem pár éve a Pelsano med kenőcs segített átmenetileg. (Napraforgóolaj alapú, recept nélkül is kiadják.)Amúgy több mint 10 éve tér vissza...:S
2010. júl. 20. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!