Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Voltatok már olyan szituációba...

Voltatok már olyan szituációban, hogy a nőgyógyász, akihez mentetek, fura volt, és nem úgy nyúlt hozzátok mint orvos a pácienséhez?

Figyelt kérdés
2014. máj. 23. 09:42
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Én általában azzal találkoztam, hogy a ffi nőgyógyászok durvák..és nekem sokszor fájnak a vizsgálatok, jobban mint kellene.
2014. máj. 23. 10:23
 12/16 anonim ***** válasza:

A vizsgálatoknak nem szabad fájniuk, kivéve ha be van gyulladva.

SZóljál a dokinak nyugodtan, hogy fáj. Tőlem mindig kérdezgetik, hogy nem fáj e.

2014. máj. 23. 10:25
 13/16 A kérdező kommentje:
Hát tőlem nem kérdezi, én meg nem mondom..:-/
2014. máj. 23. 10:33
 14/16 anonim ***** válasza:
Mondjad nyugodtan, ő nem érzi, ha fáj neked.
2014. máj. 23. 10:38
 15/16 anonim ***** válasza:
Soha nem fordult ilyen elő. Ha valaki lát életében tízezer puncit, akkor nem hiszem, hogy maga a puszta látvány különösebben fel tudja izgatni tízezeregyedszerre...
2014. máj. 23. 11:21
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem kellene a kérdezőnek neki támadni,hogy ártani akarna,meg lejáratni az orvosokat.

Ha néztek tv-t akkor most is egy nőgyógyász ellen tettek feljeletést aki főorvos is emelett és több nő is jelentkezett már

Ez a per épp most zajlik és a tv is foglalkozik vele és sajnos nem egyedi eset.Világszerte hány ilyen esetről lehet hallani.

A válaszom amúgy nem,de fájni nekem is fájt,nem minden orvos beszél hozzád és óvatos.És akinek az izmai mivel ott is izmok vannak feszesebbek az hiába is probál lazulni nem tud,annak fájhat a vizsgálat.KÜlföldön nem hiába hogy már kisebb,műanyag jellegű kacsát használnak,ami sokall jobb és keskenyebb is.

2014. máj. 31. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!