Voltatok már olyan szituációban, hogy a nőgyógyász, akihez mentetek, fura volt, és nem úgy nyúlt hozzátok mint orvos a pácienséhez?
Figyelt kérdés
2014. máj. 23. 09:42
2/16 anonim válasza:
Én sem ! Miért te igen ,kérdező ? o.O
3/16 anonim válasza:
Ahogy olvastam a kérdést, bennem rögtön az merült fel, hogy a kérdező (aki feltehetően férfi) valamilyen beteg szexuális fantáziáját próbálja így kiélni, vagy ilyesmi.
De hogy válaszoljak is: nem, soha.
5/16 anonim válasza:
Nem. Mindig úgy kezel, mint hentes a csirkemellet.
6/16 anonim válasza:
Velem egyszer volt ilyen, persze tudom nem erre a válaszra vársz.
Egyszer költözés után új dokit kerestem és kifogtam egy dokit, aki nem úgy nyúlt hozzám mint a pácienséhez, hanem úgy mint egy hentes a fél disznóhoz.
Annyira kegyetlenül fájt amit csinált, olyan durva volt hogy szívem szerint letéptem volna a tökeit. Többet nem találkoztunk. Utána mesélték mások is, hogy ő egy ilyen érzéketlen bunkó. Kár hogy nem előtte hallottam róla.
8/16 anonim válasza:
nem pedig megfordultam már párnál. szerintem ha nem vizsgált meg vagy 20 nögyógyász akkor egy sem.
9/16 A kérdező kommentje:
Tök vicces ahogyan sztereotípiákat gyártotok, hogy "biztos férfi a kérdező"
:-DD
2014. máj. 23. 10:21
10/16 anonim válasza:
Akkor még életben nem voltál nőgyógyásznál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!