Fogyás utáni korrekciós műtét - támogatott?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy a tavalyi évben fogytam ~40 kilót igen rövid idő alatt (~6-9 hónap) és bár viszonylag jól tartom a súlyom, a bőröm sajnos nem követte a fogyást és hát... UNDORÍTÓ látvány vagyok ruha nélkül. :\ Ez elég komoly problémákat vet fel. Például mi lesz velem, ha összejövök valakivel és oda kerül a sor, hogy...? Meg pl strandra sem tudok így menni. :(
A kérdés az, hogy nem tudja-e valaki, hogy van-e támogatott korrekciós műtét? Vagy tényleg csak vagyonokért lehet ezt megcsináltatni, tehát egy magamfajta csórinak felejtős?
Valamennyit húzódott vissza, de nagyon lassú a folyamat.
Egyébként 23/F vagyok.
2014. ápr. 15. 12:57
11/11 anonim válasza:
Hát kérdező, ritka nagy b@lfasz vagy akkor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!