Fogyás utáni korrekciós műtét - támogatott?
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy a tavalyi évben fogytam ~40 kilót igen rövid idő alatt (~6-9 hónap) és bár viszonylag jól tartom a súlyom, a bőröm sajnos nem követte a fogyást és hát... UNDORÍTÓ látvány vagyok ruha nélkül. :\ Ez elég komoly problémákat vet fel. Például mi lesz velem, ha összejövök valakivel és oda kerül a sor, hogy...? Meg pl strandra sem tudok így menni. :(
A kérdés az, hogy nem tudja-e valaki, hogy van-e támogatott korrekciós műtét? Vagy tényleg csak vagyonokért lehet ezt megcsináltatni, tehát egy magamfajta csórinak felejtős?
Valamennyit húzódott vissza, de nagyon lassú a folyamat.
Egyébként 23/F vagyok.
Bizonyos esetekben igen, kérdezz rá OEP-nél, ezt olvasd el:
Én is 23/F vagyok, én egy kicsit lassabb ütemben dobálom le a kilóimat, de így is eléggé látszik már, hogy maradni fog a végére felesleges bőr. Nekem a hasam annyira nem vészes, a mellkasom viszont szörnyű. Sajnos hormonális betegség miatt elég nagyra megnőtt bennük a mirigyállomány + elhízás, így azt mindenképp műteni kell majd, nekem a doki azt mondta, hogy megy a dolog TB-re. Annyi a lényeg, hogy csak akkor vágj bele ha már elérted a végleges súlyod.
Hány kilóról indultál amúgy?
Lehet érdemes lenne növelned a sétáid távját, hogy fejlödj és javuljon az állóképességed. Azért annyira már nem vagy tùlsùlyos, hogy ne bírj pár száz méter kocogást, ùgyhogy lehet érdemes lenne kocogós részeket is beiktatnod. Ha csak 100 m megy az elenén az se baj. Senki nem ùgy születik hogy lefutja a maratont.
Dokihoz mindenképp menj el, hogy mit mondd a börödre, ha tényleg 150 felett voltál akkor jó eséllyel megmütenek TB-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!