Mit tegyek a kiálló szegycsontommal?
Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok, és 11 éves koromban kilökődött a csont a mellkasomnál, lehetséges, hogy örököltem, mert anyának is kijött, de neki annyira nem látszik a mellei miatt. És mit tudnék teeni, hogy eltűnjön, vagy nagy mértékben visszamenjen? Műteni nem akarom. Voltunk vele ortopédián, és megmondták, hogy az úszás jót tesz neki, de én utálok úszni, meg amúgyse lenne idő menni a fociedzések miatt.2014. ápr. 10. 19:56
1/3 A kérdező kommentje:
Esetleg valami edzés rá, gyakorlatok?
2014. ápr. 10. 19:58
2/3 anonim válasza:
tyúkmelled van. ami nem fog csak úgy magától elmúlni. műtéttel lehet korrigálni, de örülj neki, hogy nem cipész melled van. az sokkal rosszabb.
3/3 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy a másik veszélyesebb, de még így sem tudok örülni.
2014. ápr. 13. 09:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!