Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Kiálló anyajegy az arcon!...

Kiálló anyajegy az arcon! Egyre inkább érezni, hogy kidudorodik és mintha nőne is. Leszedethetem? Úgy hallottam, csak ősszel-télen szednek le anyajegyeket, ez igaz?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék suliba menni beragasztott arccal.. stb. Ezért jó volna nyáron leszedetni! :(

Mivel kiálló csak szikével lehetséges, igaz?

És ha plasztikai sebész csinálja, akkor is megmarad a heg?

Mennyi ideig lenne csúnya, sebes?

2011. szept. 29. 10:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem vágnak már régen anyajegyet,hanem égetnek. Bármikor lehetséges, nem marad nyoma,talán egy ideig nem barnul annyira ott az arcod mint a többi helyen.
2011. szept. 29. 10:56
 2/8 okoska31 ***** válasza:
100%

ha még mindemellé nem szabályos körszerű, hanem erre-arra terjeszkedik, amorf forma akkor én szarnék a suliba mivel megyekre -mert az anyajegyből lehet bőrdaganat.

nézesd meg mindenképpen!

2011. szept. 29. 10:57
 3/8 A kérdező kommentje:

Első, megnyugtattál!

Körszerű.. nem is utálnám, ha nem kiálló lenne, mikor épp úgy esik a fény nagyon zavaró!

Különben egy jó alapozóval, púderrel lehetne halványítani, de ezt nem..

Mindenképp megnézetem, köszönöm Nektek!

2011. szept. 29. 11:02
 4/8 A kérdező kommentje:

" Nehogy lézerrel égesd le, mert ha van benne pigment és nem éppen a legjobb indulatú, akkor elrákosodhat, mivel nem az ép bőrben lesz eltávolítva. Csakis szike sajnos, így biztonságos, és szövettani vizsgálattal.. "

Most akkor? :S

2011. szept. 29. 11:10
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Semmiképp ne nyugodj meg és ne várj nyárig. Ezerrel teperj a bőrgyógyászatra, mert heteken is múlhat az életed. Ha nő, az nagyon nem jót jelent. És semmi plasztikai sebész. Az majd arra jó, hogy eltüntesse, ha esetleg heges marad. Kell szövettan, mert ha szétszóródnak a testedben az esetlegesen rákos sejtek, belehalsz, mikelőtt azt mondod, hogy nyár.

Viszont az is lehet, hogy semmi bajos, csak esztétikai probléma. Ezt a vizsgálat eldöni. És akkor várhatsz nyárig. Nyáron is le lehet szedetni, csak nem ajánlott ránapozni, de azt meg kibírod.

2011. szept. 29. 11:16
 6/8 anonim ***** válasza:
55%

első vagyok

A rosszingulatú anyajegyeket is égetik(mérettőlfüggően)

Elmész a bőrgyógyászhoz és ő megnézi. Ha nem rosszindulatú, vagy az, de kicsi,akkor ő leégeti neked.

2011. szept. 29. 11:23
 7/8 A kérdező kommentje:
Szövettan mit takar? Le is szedik?
2011. szept. 29. 11:59
 8/8 okoska31 ***** válasza:
100%

szövettant általában azután végeznek, hogy leszedték sebészi úton. a lézerrel égetésről én sem vagyok meggyőződve, mert egy intelligens bőrgyógyász nem áll neki egy látványosan nem normális anyajegyet lézerrel eltávolítani!

A szövettani vizsgálat során megállapítják mi van benne - akkor kell remélni, hogy nem rosszindulatú daganat.

remélem mire beírom ezt, már elmentél vagy legalább bejelentkeztél!

2011. szept. 30. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!