Nyáron is szabad levetetni anyajegyeket? Melyik évszakban a legajánlatosabb? És ha levetetem, nem alakulhat ki rák?
En vetettem le parat. Szerencsere nem tortent semmi. Nem tudok rola, hogy az evszakoknak lenne hozza koze, viszont nemreg olvastam valami meglepot. Azt irtak, hogy a borgyogyaszat igencsak homalyos terulet meg az orvostudomany szamara a mai napig is, azaz hirdetnek es megcsinalnak olyan beavatkozasokat aminek a hatasat es kovetkezmenyeit nem is igen ismerik. Ebbol a szempontbol eleg elgondolkodtato.
Arra kerdesedre, hogy alakulhat-e ki rak.
Elvileg igen, mert nem tudjak pontosan, hogy mitol alakulhat ki, igy a mutet altal okozott beavatkozas is valthat ki sejtburjanzast, ugyanugy mint mas egyeb irritacio, de ez nem biztos.
Mint irtam en vetettem le parat, elvittek szovettanra, negativ volt, azota eltelt par ev es meg elek.
Viszont szamomra eleg gyanus, hogy sok embernel egesz addig nincsenek sulyos tunetek amig el nem megy kivizsgalasra, vagy mutetre. Ott jol megpriszkaljak aztan fel ev mulva meghal rakban.
Szoval ha a szakemberek sem tudjak akkor mi meg kevesbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!