Melyik telefon a legajánlatosabb?
Figyelt kérdés
Samsung Galaxy 3, SE Xperia X8, SE Vivaz, SE Vivaz Pro, SE Aino2010. dec. 25. 21:48
1/18 anonim válasza:
XPERIA 8 A LEGJOBB NEKEM EZ VAN ÉS VISZI AZ ÍVET
2/18 anonim válasza:
A fentiek közül a Galaxy 3, gondolkodás nélkül. Nem fogod megbánnni.
3/18 anonim válasza:
Ne hallgass olyanra, akinek olyan telefonja van, mint amilyent ajánl, mert az elfogult. Persze, h az a jó ami nekem van, mert mindig csak azt látom. Nekem Sony Ericsson Vivazom van. Nem mondom rossz, de szerintem a Galaxy 3 lesz a legjobb megoldás...
4/18 anonim válasza:
Nem kérdés!! Kijelentés!! A kód neve: Samsung Galaxy 3...
5/18 anonim válasza:
Samsung Galaxy S :)
"Picit" drágább mint a többi, nekem ez van,de veri az összeset:D
Nem véletlenül 2010 telefonja..
6/18 anonim válasza:
Samsung Galaxy 3 vagy Samsung Galaxy S. A zsebed mit diktál, de ezek verik az összes Sony-t.
7/18 anonim válasza:
vivaz pro ez nem volt kérdés a galaxynak még qwerty billentyűzet sincs 1 szar tömegtelefon az
8/18 anonim válasza:
mert a qwerty bill. olyan jó gyökér....2x1mm es gombokat nyomogatni -.-"
9/18 anonim válasza:
Egyértelmű h Samu. Tömegtelefon?? 130000-ért azért nem a tömeg vásárolja. Aki meg leszolja a Galaxyt az csak irigy.
10/18 anonim válasza:
23:45-ös beszükült vagy....vegyed te csak a Galaxy-t és ne törödj a balfax qwerty-sekkel, mert lehet az van a Vivaz proban de h kakao nincs az biztos. Am mikor lesz a Sonyban SuperAMOLED?? Amig ay nincs, addig nincs mit qwerty-vel nyált verni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!