Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Sajkacsonttörésre milyen gipsz?

Sajkacsonttörésre milyen gipsz?

Figyelt kérdés

Eltörtem a sajkacsontom, pénteken gipszelték a kezem. Olyan gipszet kaptam, amiben benne van a hüvelykujjam, és a könyököm felett, majdnem a vállamig ér. Interneten viszont mindenhol azt olvastam, hogy ilyen törésnél csak az emberek alkarját gipszelik be.

Akinek volt ilyen törése, annak milyen gipsze volt és milyen hosszú ideig?

2014. márc. 9. 21:25
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Nem, először nekem is csak egy gipszsín volt, ami gézzel volt megfogatva.

Az csak az alkaromon volt, igaz, hogy mind az 5 ujjam benne volt.

2014. márc. 13. 13:26
 12/14 anonim ***** válasza:
Furcsa, hogy akkor meg az összes ujjadat begipszelték, úgy tűnik, arrafelé szeretik a nagy gipszeket :P Van egyébként már képed a gipszedről, hogy lássuk, milyen munkát végeztek? És még nem is kérdeztem, mit csináltál, hogy eltört? Nekem annak idején sima lépcsőn esésem volt.
2014. márc. 13. 19:50
 13/14 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az utolsó válaszolóhoz: hogy törted el? Fáj még? Megszoktad már a gipszet amúgy?
2014. márc. 21. 00:39
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm az érdeklődést, szerencsére nem fáj, már a gipszet is egész jól megszoktam.

Rosszul léptem le a létráról, és ráestem a kezemre.

Miért fényképezném a törött kezemet?

2014. márc. 28. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!