Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mit tudok tenni, hogy ne...

Mit tudok tenni, hogy ne kelljen megmutatnom a péniszem?

Figyelt kérdés
Most 8.-os vagyok, és a jövő héten lesz a suliban eü. vizsgálat. Állítólag, és a papíron amit adtak rajta van, hogy majd a péniszemet is megfogják nézni. Valaki tud-e esetleg valami törvényt, vagy weblapot ahonnan tudnék nyomtatni, hogy ne kelljen kiraknom? Segítsetek légyszi. Szorít az idő!!!

#vizsgálat #általános iskolai vizsgálat #8.-os vizsgálat #eü. vizsgálat
2014. márc. 7. 15:33
 1/9 anonim válasza:
65%
ajj te szorít az idő mi? :D én most vagyok 9.-ikes tavaly nekünk is volt.semmi gond sincs vele elvileg nem a többiek előtt kell az orvos pedig leszarja mi van ott.kibirod azt a fél percet.
2014. márc. 7. 16:04
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem kötelezhetnek a vizsgálatra,én sem toltam le,aláírattak egy papírt és ennyi volt.Nem vagyok híve ezeknek a vizsgálatoknak.
2014. márc. 8. 20:09
 3/9 anonim ***** válasza:
74%

[link]

Na nem olyan egyszerű kielemezni.De ha jól vettem ki és nincs olyan betegséget,bizonyítható amivel életedet és egészségedet veszélyeztetnéd akkor megtagadhatod,nem tudnak mit tenni ellene.Erőszakkal nem foghatnak le,és vizsgálhatnak meg.Mi megmondtuk nem járulunk hozzá és kész ennyi.

Normál esetben egyenként vizsgálnak meg,ha nem ezt tennék akkor szólhatsz hogy egyenkénti vizsgálatot akarsz,vagy több osztálytárssal is összefoghatok.Általában magadnak kell hátrahúzni a fitymát.

De a legjobb lenne ha otthon anyukáddal beszélnél erről,elvileg ő erről nyilatkozhat hogy nem járul hozzá.De nem tudnak sokat tenni ha te nem akarod.

Szóval mennyire vagy elszánt?Rajtad múlik.

2014. márc. 8. 20:14
 4/9 anonim ***** válasza:
45%
egészségügyi ellátáshoz való jog és visszautasítási jogban írják hogy ha az életed múlik rajta akkor nem utasíthatod vissza,ezen az életed vagy tartos betegség nem múlik.:-)
2014. márc. 8. 20:15
 5/9 anonim ***** válasza:
76%

[link]

na itt van az ellátás visszautasításának joga(ezt kered meg)ott a 21 paragrafus cselekvőképtelen,ill korlátozottan cselekvőképtelen,tehát 14. életévét betöltött személyre vonatkozóan a 20-as paragrafusra(ez előtte van)s,2, és 3. pontjára utal,ellátást nem utasíthat el,ha az súlyos,tartos vagy maradandó testi épségét veszélyeztető lenne.Amit nem áll fennt esetedbe.Olvasgass és emeld ki szövegkiemelővel ha gondolod.

2014. márc. 8. 20:49
 6/9 anonim ***** válasza:
75%

De anyukád nyilatkozon róla

Sok érdekes van:

-egészségügyi ellásáthozvaló jog (2)pontja 37aláhúzva és (2)

-emberi méltósághoz való jog(7)

-Önrendelkezési jog15(1)

-Ellását visszautasításának joga 21(1)és visszautal a 20(2)és 20(3)ra

De azért várd meg mi lesz és beszélj erről otthon.

Remélem semmi gondod nincs úgye?Nem ez a baj,mert akkor ne játsz vele ha itt lenne a bibi.

Nálam nem volt gond,nem emiatt utasítottam el a vizsgálatot.Nálad se legyen semmi baj.

2014. márc. 8. 21:11
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2014. márc. 9. 11:41
 8/9 anonim ***** válasza:
76%
Na mi volt?
2014. márc. 16. 15:22
 9/9 anonim ***** válasza:
76%

Volt már vizsgálat?

Volt már valami?

Megmertétek mondani a dokinak hogy ezt a vizsgálatot nem engeditek?

2014. máj. 1. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!