Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Vajon mitől lehet hogy nem nő...

Vajon mitől lehet hogy nem nő a péniszem?

Figyelt kérdés
kb 13-14 éves korom óta nem nőtt a péniszem, vagy max 1-2 centit, es azóta mikor feláll lefelé görbül pont ugy mint egy banán 4 eves koromba volt egy lehúzó műtétem mert a jobb herém nem szállt le. rendesen és a doki későn vette észre :ss sztetek mitol lehet?? mar nem vagyok szűz.
2014. febr. 27. 13:39
 1/10 anonim ***** válasza:

A pénisze a legtöbb férfinek/fiúnak nem teljesen egyenes. Ez normális és ha a szexuális életben nem zavar, akkor nem probléma. (A görbület egyébként lehet veleszületett, vagy okozhatja az élet során szerzett sérülés is).

A péniszed növekedése is lehet normális. Előfordul, hogy viszonylag hamar, sokat nő, ezt követően pedig már csak néhány centimétert. De ha az átlag közelében vagy, ez sem lehet gond.

Ha egyébként nincsenek panaszaid, akkor szerintem nincs okod aggodalomra!

(Ha esetleg mégis hormonális problémákra gyanakodnál, fordulj endokrinológushoz!)

2014. febr. 27. 15:32
 2/10 anonim ***** válasza:
49%
De miert none? Az enyem sem no. Megallt 19 centinel.
2014. febr. 27. 15:43
 3/10 anonim ***** válasza:
Mennyííí ?? 19 Akkor azzal akár már lovat is lehetne ...
2014. febr. 27. 18:56
 4/10 anonim ***** válasza:

Bocs 1 es,de az általad javasolt orvos mit tesz vele ?

Talán nyújtani fogja .

2014. febr. 27. 18:58
 5/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. örülj neki h 19-nél állt meg nekem kb 11nél...ezert is aggódok h mi lehet a baj...
2014. febr. 27. 19:12
 6/10 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok...
2014. febr. 27. 19:14
 7/10 A kérdező kommentje:
és az a gáz h a 14-15 éveseknek nagyobb mint az enyém...(kolis vagyok és onnan tudom)
2014. febr. 27. 19:15
 8/10 A kérdező kommentje:
meg végülis mindenkinek aki fiatalabb mint én
2014. febr. 27. 19:16
 9/10 anonim ***** válasza:
Az átlag kb 15 cm. Tehát ennél vannak kisebbek és nagyobbak is. A 11 cm. nem számít kórosan kicsinek igaziból. Szóval ha ezen kívül nincs más panaszod, akkor nem hinném, hogy bármi bajod lenne!
2014. febr. 27. 19:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Csak ugy tetted fel a kerdest mintha torvenyszeru lenne h mindenkinek megnojon akkorara mint az enyem. A tied kicsi lett. Azert nem no mert ilyen geneket kaptal. Es ez mar igy is marad, ne izgulj. Hozott alapanyagbol kell dolgozni.
2014. febr. 28. 00:50

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!