Szerintetek ha ez egyik golyom lentebb van mint a másik, és a péniszem kicsit balra görbűl, az betegség vagy hererák? Vagy semmibaj másnak is van ilyen?
Figyelt kérdés
Normális,válaszokat kérek,hülyék kiméljenek kőszőntem..#Betegség-e?
2014. febr. 27. 23:35
2/11 anonim válasza:
sebaj, a másik pedig feljebb van, mint az egyik
3/11 anonim válasza:
sokaknak ilyen,dokihoz hogy megnyugodj menj el egy dokihoz aki megnézi,itt nincs igazán távgyógyító ember az a remek TV sajátossága
4/11 anonim válasza:
Nem is lehetnek egymás mellett rendesen, nem férnének el.
És nekem is görbül. Sőt, másnak is.
Semmi gond sincs ezzel. De ha nagyon félsz, menj el dokihoz.
6/11 anonim válasza:
Nekem is csak nekem nem balra, hanem jobba görbül. XD
Görbülj, mondaná Uri mesterXD
8/11 anonim válasza:
Elég para, ez kb. 60-70 év múlva halálhoz vezet a statisztikák szerint.
9/11 anonim válasza:
Az előző hozzászólónál a pont.Ez egy olyan betegség, amibe belahalsz...Úgy hívják, hogy élet!
Nyugi haver!
A nőknek sem egyforma a két melle, így nálunk a két golyszi is eltérő.A balra görbület, meg még jól is fog jönni, a csajoknak, ha majd elkezded használni a műszert! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!