Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Iskola orvosi vizsgálaton...

Iskola orvosi vizsgálaton szerintetek meddig normális hogy elmenjen egy vizsgálat, mi az elfogadható nektek és hogyan zajlódjon? Kivel hogyan volt? (lennt)

Figyelt kérdés
Volt amit megtagadtál,vagy kérted hogy téged egyedül vizsgáljon,esetleg saját orvoshoz mentél)Mit tartasz túlzásnak,cikinek?Korod?Nemed?
2014. febr. 28. 19:30
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

8/10 83%-os!

Elolvastam a korábbi válaszaidat is,de a nemifejlettség vizsgálatával nem tudnak sok mindent megállapítani,csak jó kellemtelen helyzetbe hozni a kamaszokat és hogy mért is itt leírom:

1. sok kamasz legyen fiú vagy lány borotválja magát alul,tehát nincs szőrzete mert leborotválta és mondani bármit lehet,ahhoz ha nem borotválja le a szőrzetet ahhoz sem kellene levetni az alsóneműt elég lenne csak kicsit lejebb tolni,amit meg nem tartanak be az orvosok,hanem mindent levetetnek,ami megalázó

2. vannak korán és későn érők is,nemileg tudtommal mindkét nemnél 16 éves kor az amikorra nemileg éretté kellene vália egy fiatalnak,ha ránézel a gyerekre alul semmibe még nem tudod hogy menstruál vagy van spermája netán.Ezt így nem lehet megállapítani.Van aki fiúknál normál esetben 12-13 évesen már szőrzettel rendelkezik és vannak későn érők,akik csak 14-15 évesen szőrősek,ahogy lányoknál 10 évesen már simán lehet szőrezted.

3.Lányoknál van aki 8-10 évesen már mellesedik,valaki meg csak 14-15 évesen,tehát itt is van korán és későnérőség és alapból felnőtteknél is van kis és nagy mellűség.

4.Azért írtam meztelen vizsgálatokról mert iskolába ha végig olvasol jó pár ehhez hasonló kérédést akkor mit is írnak le,hogy alsóneműbe kell az orvos elé menniük,TEHÁT a vetkőzőbe már így kell hosszú percekig lenni és így végzik el az alap vizsgálatot,szem,vérnyomás,magasság,súly,lúdtalp,hallás esetleg,jó párhoz nem kellene melltartóba-bugyiba,vagy boxerba végig állva zajlódnia és ha rá kerül a sor,tehát meghallgatják a szívet melltartó levétele lányoknál,tehát marad a bugyi és ha mást is akar az orvos akkor a bugyit levéve TETÁT csupasz cicibe kell az ágyra felfeküdni,aliasz pucéron.Fiúknál szintén mivel felül nincs semmi ezért ha lehúzatják akkor ott is ez a helyzet.

Egy iskolásnál sem várta meg az orvos hogy alapvizsgálat után a gyerek felölözhessen az elvárhó módon,tehát felül,holott fél perc hogy egy lánynak ne legyen megalázó,de akár egy fiúnak is,mert nem hiszen egy nagyon kövér,vagy drámaian gizda gyerek szeretne félmeztelenül ácsorogni és úgy kerüljön esetleg erre sor,már ha a fiatal beleegyezik,a szülő sem kapott tájékoztatást a vizsgálatról.

Egy fiatal lány sem írt erről,hogy megvárták volna hogy felül felvegyen valamit,hanem ilyen megalázó helyzetbe kellett átesnie rajta,volt akinek úgyhogy még más lány is jelen volt,vagy több orvos is ,akik a vizsgálatba nem vettek részt,de mindent végig néztek,bocs de mi ez ha nem a megalázás eszköze éppenséggel?

á

(elmondanám volt olyan csaj (és most is vannak az tuti) nem egy a suliba aki a többiek előtt sosem vetkőzőtt le,hanem tesi polóba jött már,vagy mindig trikóba volt,de eleve sosem úgy vetkőztünk tesin hogy alsóneműre vetkőzől és utána veszed fel tesi cuccod,hanem felsőt levetted akkor felsőt fel,ha gatyát le akkor másik fel.TEH ÁT még azt sem lehet mondani mint ha tesin lennél úgy kell elképzelni)

2014. márc. 2. 14:52
 12/21 A kérdező kommentje:

8/10 83 %-os!

5.A folytatás,nincs adat arra hogy hány fiú is fitymaszükületes iskolásokat nézve én is olvasgattam sok témában és ami kiderült soknak merevedéskor van gondja,azt meg nem fogja látni egy sima ernyedt állapotú fityma hátrahúzásánál az orvos.TEHÁT nem fogja észre venni.

6.A fiúkra még visszatérve mivel soknak csak mint írtam mereven van baj,van hogy nem is kell orvosi beavatkozás,öcsémnél kamaszként így volt,tornáztatta és helyre jött 1-2 hét alatt.De ha akkor nem teszi akkor lehet rosszabbul jár.

7.Ezért írom felvilágosítás fontosabb lenne,mert sok kamasznak mereven elkezd kicsit fájni a fitymája,hiszen hirtelen nő,férfiasodik alul is és van hogy ezt a test nem tudja olyan gyorsan követni és nem meri már hátrahúzni,pedig ha tornáztatja akkor még saját maga is teljesen helyre hozhatja, sok nem tudja hogyan kell helyesen tisztálkodni.Mi normális a testen és mi nem,hány olyan kérés van egyik mellem kisebb,egyik herém kisebb normális ilyesmikre gondolok,vagy fehér folyás normális stb.Ezekről kellene tájékoztatni őket.

Mivel nincs adat így lehet 1 szükületes van 100-ból,egy miatt szívnjon 100 másik.

Válaszolónak:

Ez a kis rész rád vonatkozik,mert konkrétumot nem írtál le magadról csak utaltál rá:

Mivel írtad lány vagy,nem tudom mi derült ki nálad 17-18 évesen,de egy sima nemiszerv ránézésével nem biztos hogy az iskolai orvosod kiszűrte volna azt,lehet ahhoz belső vizsgálat kell,van hogy uh akár.Tehát ezt is tisztázni kellene.Itt a vége,amit neked szántam.

8, Az asszisztensről annyit hogy sok felnőtt azért megy magánrendelésre mert nem akarja hogy vizsgálat alatt más is lássa,ami normális is.Én is így voltam hogy orvoson kívül más ne nézen közbe,az is elég megalázó,ciki.

TEHÁT nem azt mondtan egyáltalán ne legyen asszisztens jelen,hanem mivel többnyire adatot rögzit,más fele legyen az asztal fordítva,vagy legyen ott egy elválasztó függöny,az ne nézegesse végig az ilyen intim vizsgálatot.Az nagyon megalázó egy fiatal lánynál hogy terpesszen be és közbe még más is bámulja,lásson mindent.

9. Ahogy lánynál ciki lenne kamaszkorban ha férfi orvos előtt kellene terpeszteni úgy fiúnál sem kellemes.

10. Most attól hogy neked egészségügyi gondod volt lehet másik 100-nak nem,1 ember miatt másik 100-at nem lehet számára megalázó helyzetbe hozni.

11. A kényszer meg a következő is jelenti számomra,ha te úgy gondolod hogy számodra kötelező a vizsgálat,és te nem szeretnéd az is kényszer,nem kell ahhoz szó szerinte lefogni valakit és erőszakot alkalmazni hogy kényszerítsd.

Sokan írták hogy nem akartak a vizsgálaton résztvenni,de nem tudták hogy az nem kötelező,ezért vettek részt,TEHÁT kényszer hatását érezték.A fenyegetés hatása is kényszer.

12 Sokan a saját orvosuk előtt sem szeretnének intimebb vizsgálatot végeztetni,a háziorvosommal én sem,pedig nincs vele bajom,de a gyerekorvosommal sem tettem volna anno és most sem.Akkor egy idegen akit többé sosem látok inkább.De a kényszerítés nem jó eszköz.

Aztán már ha te minden nőt kötelezőné 3 évente,akkor EGY elvennéd az önrendelkezési jogát,KETTŐ a személyes szabadság jogát és még ki tudja hogy mit tőlük.A fertőzésket férfiaktól kapják el,a méhnyakrák vírusa is a férfiaktól ered.Akkor mért a nő szenvedjen csak.Talán a méh nyakrák elleni oltás árát kellene lecsökkenteni hogy a fiatal felnőttek,de a középkorúak is megkaphassák.

Amit elfelejtesz sokan gátlásosak és nem tudják még a magánorvost sem megfizetni és ha itt olvasol akkor sokan akik ingyenesen mentek vizsgálatra megalázó szituácikókba kerültek.Lekezelő volt az orvos.

Ha meg még olvasunk akkor sok szülő sem tudja hogy milyen vizsgálatok vannak és azok hogyan is mennek az iskolákba,mi kötelező és mi nem az,a gyerek sem tudja azt,így nem is mer szólni,ha egy elég elfogadhatatlan szitúba kerül,sokan nem tudnak az orvos választás lehetőségéről sem.

OLTÁSOK:na ott is vannak gondok,mert vannak olyan oltások még ma is,a rádióba vitáztak orvosok erről a témáról amik már más európai országokban 70-80-as évek óta nem használnak,elavultak,szükségtelenek.A túl oltás sem jó,mert az immunkrendszert is gyengíti a túl sok,felesleges oltás,van aminek márhol már bizonyították a káros,mellék hatását.Azt kellene nézni mi az ami valóban kell,ami a mostani korra jellemző.

FONTOS MÉG: hogy sok iskolában egyáltalán nincs nemifejlettség vizsgálata,erre nem is kellene kötelezni senkit sem,hanem az alapvizsgálatokat kellene kötelezővé tenni,ezt mint választhatóságod megadni.Kérdésekkel is igen sok mindent meg lehet tudni,mint azzal hogy a gyerek akár akarja akár nem belelkényszerítik egy kínos helyzetbe.

HIDD CSAK EL ha belekényszerítik ebbe őket,felnőttként ugyanúgy nem fog elmenni orvoshoz.Hisz hozzanak mást Kínos helyzetbe kényszer hatásával.

De senki nem írt arról sem hogy álomba sírod magad mert megaláztak,csak arról írtam, és írtak sokan hogy emlékezni fognak rá,és bizalom már nem lesz az orvos iránt,jó sok orvos iránt,sőt némi fóbia lesz.A tűske,szála az megmarad!!!Itt lehetett jó pár szókimondó szöveget olvaasni hogy ki mit érzett,gondol még ma is a múltra visszatekintve az egészről.Ha nem lenne itt szűrőprogram ami ezt szabályozza akkor meg nagyon is lehetne nézegetni.

Korábban az asszonyok otthon szültek,sok ma 50-60 éves nő is otthon született és az ő anyukájukat,tehát lehet akár a te mamád vagy mamád korabeli nőket volt sosem látta,van akiket nőgyógyász vagy életébe csak 1-2 alkalommal és mégis megérték a 80 éves kort.

A betegség okát már lehet tudni méhráknál,vagy nemibajnál,tehát az okot kellene megakadályozni,megszüntetni.

A kényszer sosem jött be,sosem hozott eredményt.A felvilágosítás hiánya viszont nagyon is nagy.

2014. márc. 2. 15:30
 13/21 A kérdező kommentje:

A szűrőprogramot itt a szókimondó beszédre értettem.Mint írtam sok iskolába alapvizsgálatok vannak azok elfogadhatóak számomra is,de azok is normál keretek között.A többi meg mindenki maga dolga,attól hogy van 2 fiatal aki beteg,attól másik 100-at ne kell rákényszeríteni.

Hány olyan betegség van ami meg fiatal felnőtteket veszélyeztet akkor minden fiatal felnőttet is kényszeríteni,kötelezni kell vizsgálatra?

Szerintem igen is kell egy mércét szabni amivel normális keretek közé szorítják a vizsgálatokat,akár felnőtt munkahelyi alkalmasságijáról,vagy diákról legyen szó.Egy csomó betegség fiúknál a higénia hiányából adodott,tehát a helyes higénia megtanítására lenne szükség,és arra milyen jelekre figyeljenek a kamaszok,akkor lehet az orvos iránt is ha kérdéseiket feltehetnék (és nem durr bele akár tetszik akár nem vegyél le mindet vizsgálat lesz menne,)lehet némi bizalom lenne és nem csak kérdezni merne a fiatal hanem megkérni megnézé esetleg.

Orvos,nem orvos tök mindegy az hogy két szót nem beszélhetsz hanem vetkőzz akár akarod akár nem az nem jó módszer.Akárki előtt a felnőtt nők sem vetkőpznének le alul,és nézetnék meg magukat,akkor egy fiataltól hogyan várható ez el?Sehogy.15-18 éves fejjel biztos nem tolnám le az iskolaorvos előtt,de felnőtt fejjel sem üzemdoki előtt.Az iskolai,munkahelyi alkalmassághoz az intim résznek semmi köze,ha csak nem olyan szakmába dolgozol ahol arra a testrészedre van szükség.

A nők is maguk döntik el mikor és kihez egyáltalán mennek e nődokihoz,a férfiaknál meg olyan kicsi a szám,hogy nem is említem.

2014. márc. 2. 15:44
 14/21 A kérdező kommentje:

Hétvége fele majd még ránézek és kíváncsi leszek jön válasz.

Egyet nem értek de nagyon sok minden van amit nem tesz meg egy felnőtt akkor hogyan várja(egészségügyre gondolok)hogy megtegye azt a kamasz?

Még egy gondolat jövő hétig ,van több barátom(vegyesen) akiknek volt szintén negatív tapasztaltuk és emiatt valóban nem mennek orvoshoz,csak ha már muszály.:Ha így vesszük akkor nagyon jó a módszer ami most megy,sokat elértek nem?.

2014. márc. 2. 16:29
 15/21 A kérdező kommentje:

Még egy utolsó gondolat most gondoljatok bele hány kamaszlány de már ilyen 12 éves is írt hogy le kell e venni a melltartót,topot mert már az kínos számára(hány ilyen kérdés van) akkor ha még tovább mennének vizsgálatilag az milyen lesz neki/nekik,hiába fog bárki beszélgetni vele(sajnos kétlem hogy fog vele erről beszélgetni a szülő,hiszen mindenki itt írja le hogy neki ez kínos és nem tud kivel beszélni nem értik meg,pedig anyunak vagy apunak sem volt ilyen az idejébe,vagy mi lesz,mi fog történi)vagy hány kis srác van,hogy oda írja ne hurrogják le de mi van ha megtagadja,nem szeretné ahogy egy csomóan nem.Az okosok akik meg erőltetnék azok odaírják tuti kicsi van,vagy beteg,hát az öcsém sem akarta és az osztálytársai sem,de ő volt aki ki is merte mondani és nem csak a gép előtt mert kérdezni és szólni,nem magába folytotta csak a frusztrációját(mint ahogyan sokan,hiszen ha szól a szülőnek,már ha mer szólni azzal elüti jaj már orvos,pedig fiatalként a szülője ne m is tapasztalta ezt meg,ezzel a jaj márra elütni durva,igen sokat törödik a gyerek érzésével ha ezzel elüti az egészet),és neki sem volt baja semmilyen téren,a csaj sem azért nem akarja a melltartót levenni mert kicsi a melle,vagy furcsa lenne.Hány ilyen kérdés van,el kellene gondolkodni hogy milyen sok fiatalt zavar,soknak igen rossz érzés.

Szerintem akkor is kell egy határ mi az amit megcsinálhat az orvos és mi az amihez már a szülő beleegyezésése kell és a fiatalé kelljen.Sok kis kamasz már a szülője előtt sem akar levetkőzni,mert már az is ciki,akkor más ember előtt a legintimebb részt mutogatni milyen ciki.

2014. márc. 2. 16:53
 16/21 anonim ***** válasza:
49%
semmi baj nincs az alapos orvosi vizsgálattal, történjen bármilyen korban. A lényeg, hogy az orvoson kívül max. az asszisztens legyen jelen, és ne osztálytársak vagy kollégák. Szigorúan egyesével történjen! Teljesen elfogadható szerintem, ha a fiúknak alsónadrágra, a lányoknak pedig bugyira-melltartóra vagy éppen bugyira kell vetkőzni. Az orvos igenis vizsgáljon tetőtől talpig, amibe a fiúknál a herék áttapintása és a bőr hátrahúzása is beletartozik. Lányoknál is bele kellene, hogy tartozzon a mellek áttapintása, illetve mivel orvosi vizsgálatról van szó (és nem valami perverzkedésről), a szeméremajkak enyhe szétnyitása. 25/L
2014. márc. 3. 21:38
 17/21 A kérdező kommentje:

25/L Abban igazad van hogy orvos és asszisztens valamint beteg legyen bennt,de az asszisztensnek sem kell igen intim vizsgálatokat látnia,nem hiába van hogy sokan magánorvoshoz mennek.Ebben igazat adok részben.

De abban meg nem,hogy olyan vizsgálatoknál is már alsóneműbe legyél amihez még vetkőzni sem kellene.Abban meg főleg nem értek egyet,hogy diáklányoknál a nemiszerveket nézzék,ha valaki mint szülő meg akarja vizsgáltatni a gyereket akkor ott van előtte a lehetőség,de akárkire sem fiú,sem lány gyereket nem bíznák rá.

Kíváncsi lennék hány diáklány támogatná a te elkézelésedet hogy ezentúl vizsgálgassák őket odalennt is,de ebből kiindulva kíváncsi lennék hány felnőttnek tetszene ha ezt a munkahelyi orvosuk is elvégezné.A diák úgymond a suliba dolgozik,a felnőtt meg a munkahelyén.

A másik nem értek veled egyet abban sem hogy elfogadható az alsóneműre vetkőzés orvosnál,szerintem bár lehet én értettem fére az írásodat,de bővel elég lenne már bennt a vizsgálóba levetkőzni(nem a várakozóba egy tucat másik ember előtt és a hidegben percekig időzni,persze ne nagykabátba menjen be az illető,nadrág,cipő és poló,azokat bennt is gyorsan le lehet majd kapni) és olyan vizsgálatoknál ahol nem kell vetkőzni ott meg fölösleges a vetkőzés, tehát előbb azokat elvégezni,.

Itt egy lényeges kérdés feléd:

De ahogy írod bár fére is lehet érteni,mert annyira nem fejtetted ki ezt(tehát hogyan is képzeled el az egész helyzetet,a vizsgálat menetét,azt hogyan kellene a szobának kialakítva lennie a diszkréció miatt),azért nem értek egyet az alsóneműre vetkőzéssel mert gyakorlatilag ha elvétgezték az alapvizsgálatot ne ötözhess fel a fiatal,hanem még az utolsó ruhaneműjét is vegye le és telejsen meztelelenül nézegessen odalennt?Vagy mire gondoltál,hogyan képzelted el?

Azért az elég abszurd hogy pucéron feküdjön fel az ágyra és terpeszen be!!!Ez elég pervezz vizsgálati mód első hangzásra!!!(még rendes nőgyógyászati szűrésen sem találkozni ilyennek,hanem beszélgetsz ott is dokival,majd vizsgálóba átmész,sokszor ez el van különítve,vagy függöny segít a diszkréció,és intimitásban és csak alul vetkőzöl le,utána fel lehet öltözni)

Vagy hogyan gondoltad az egészet?

Egyáltalán hány évesekre gondtoltál te most?

Mert egy 12-14(de sokszor 16-18 éves sem tud semmit a szúűrésről és nincs kivel beszélnie erről,mert az interneten érdeklődik hogy ugyan már mondja neki el valaki hogy mi is zajlódik,modja már el mi és hogyan történik) éves kamasznál aki még tegyük fel nem rossz életű,tehát akár azt sem tudja mit csinál egy nőgyógyász nem hiszen hogy felvilágosítás nélkül anélkül hogy az anyjával beszélt volna erről és tudná mi is fog történi a lába között kellene bárkinek is kotorásznia.

Azért oké hogy te azt gondolod hogy orvos az orvos,de orvos és orvos és vizsgálat és vizsgálat között igen nagy a különbség.Azért én akárkire nem bíznám a gyereket ilyen vizsgálatnál,kiskorút meg már hogyan.

2014. márc. 4. 16:57
 18/21 A kérdező kommentje:

Alapos orvosi vizsgálattal igen nagy baj lehet,ha azt túl korán végzik,ha már a kislányok nemiszervének vizsgálatát hoztad fel kedves 25/L!

Nem hiszen hogy egy általános iskolás felsős lányt vagy még fiatalabbat alsóst az anyuka beleegyzése nélkül meg szabadna vizsgálni alul.

Ovis kis gyerekeket,vagy kis fiúkat is 6-7 éves korban ha a kukacot akarják megnézni hogy minden oké,csak a szülő mellett szabadna megvizsgálni,lehetőleg házi orvossal akit a gyerek már ismert,lássa a szülő hogy minden rendben megy,a saját gyerekorvosukkal.Egy kisgyerek vagy kis kamasz néha azt sem tudja mi történik vele.Azért óvatosan.

Nagy baj van ha a gyerek nincs felvilágosítva,ha eleve gátlásos,ha egy nagyon kínos helyzetbe hozzák,ha nincs kellő diszkréció és az orvos csak gyorsan le akarja zavarn i őket és azzal kezdi mindent vegyen le szinte.Nagyon komoly lelki gondokat is okozhat benne.ha nem így lenne akkor nem kérdezgetnék olyan sokan jaj mi lesz indulj már ki ebből.

Hogyan mondhasz ilyet hogy nincs baj az alapos vizsgálattal kortól függetlenül?

Azért nem egy vizsgálat van amit el kell magyarázni egy gyereknek.Kiskamsz lányok nem szeretnének pl-ul férfi orvos előtt vetkőzni.Nagyon sok tényező és kérdés van amikre oda kell figyelni,mert a gyerek nem csak testileg lehet beteg úgye bár.

Egy gátlásos gyereket még gátlásosabbá lehet tenni,orvos kerülővé,fóbiássá.

2014. márc. 4. 17:06
 19/21 A kérdező kommentje:

25/L!

Köszi a privit,de az a baj,hogy ez 90%-ban nem így zajlódik az iskolákban sem,ahogyan te írtad,nem egyesével,és nem addig felöltözve ameddig nincs szükség vetkőzésre.

És egyáltalán nem mindegy hány éves gyereknél történik.Persze hogy ki lehet bírni,mindent ki lehet,de akkor sem lehet senkit megalázni.

Nekem akkor is túlzás volt amit írtál,hogy melltartó nélkül felfeküdni az ágyra és úgy nyúlkál az alsóneműbe,akkor akár hogyan veszed meztelenre vagy,hiszen felül sincs rajtad semmi(és a végén a naciba matat,tehát felül-alul mindent lát) meg ha valóban bár én nem tudom elképzelni a helyzetet csipő gatya esetén sem,hogy azt ha csak megemeli a szeméremajkakhoz oda lát és széttudja nyitni.Ahhoz a nadrágot csak le kellene húzni,hiszen csajoknál eléggé tapados a nadrág,alak hangsúlyozos.De hány éves voltál ekkor?És milyen orvos nézet meg?Nem mindegy.

Oké nem hisztiztél(de ez te vagy,vannak nagyon gátlásosak is,akiknek ez nem kis ügy,sértve,megalázva érzik magukat),de sokan meg az interneten ha olvasol kérdezgetik,hogy mennyire kell levetkőzni,hányan lesznek bennt,mit fog nézni a doki,tehát tele vannak fusztrációval.Attól hogy te ilyen vagy lehet egy csomóan nem.Eltérőek az emberek.

Felnőtt fejjel is szerintem sokan ki lennének és nem tetszene ha munkahelyi orvosi szűrésnél mind férfiaknál,nőknél erre kellene számítaniuk.Szerintem megalázó lenne.A férfiaknál lehet még jobban néznének hiszen nem a szűrésre mennés bajnokai.

És egy tininél,lánynál nem mindegy hány orvos van bennt,sőt valahol az sem milyen az orvos neme.Sok fiú van ahol nincs ilyen vizsgálat,és ki is akadnának,nem hiába van az hogy nem kötelező és sok orvos elhagyja és kérdez helyette.Mint írtam sok fiúnál,csak mereven van némi probléma ahogy hallom és olvasom amit meg nem lehet észrevenni ha nem mondja,és szerintem ha meg is tapasztalják ezt az orvosi vizsgálatot tiniként ugyanúgy nem fognak elmenni szűrésre,sőt valaki aki ott is gátlásosabb,vagy nomád módon zajlótt minden abban igen erős ellenállás lesz.

Néha csak olvasni lehet hogy milyen szókimondó módon írják le a gondolataikat erről,arc nélkül jobban merik vállalni mit gondolnak,éreznek.

Ráerőszakololással nem lehet eredményt elérni,a kényszer sosem jó eszköz.

2014. márc. 8. 10:47
 20/21 anonim ***** válasza:
Nekünk mindig egymás előtt kellett pucérra vetkőzni.(fiú) bent gatya le és minden vizsgálat pucéran. Amikor fekve hasat tapintott akkor felhúzta a bőrt.(mindenki előtt)
2015. márc. 25. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!