(Újraélesztés) Az agy 4 perc oxigénhiányt bír ki károsodás nélkül, de ha a szívleállást követő 1-2 percen belül megkezdik az újraélesztést, akkor ugye nem károsodik az agy akkor sem, ha esetleg félóráig tart az újraélesztés?
Figyelt kérdés
#halál #segély #elsősegély #újjáélesztés #elsősegélynyújtás #újraélesztés #szívleállás #klinikai halál #szívhalál #élesztés
2014. febr. 27. 01:58
11/15 anonim válasza:
Én is többe vettem részt, de laikus körülmények között, tehát egyszer az egyik strandon, egyszer az utcán és egyszer egy sportközpontban.
Mentőként túlzás, hogy nap mint nap találkozom vele, de sajnos elég sokszor.
12/15 anonim válasza:
Általában a további ellátás során derül ki az agykárosodás ténye, én meg abban szoktam részt venni :)
14/15 anonim válasza:
További ellátáson intenzív terápiás ellátást értettem...
15/15 anonim válasza:
Így már világos. Köszönöm a felvilágosítást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!