Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Kék a kezem, megmosom a...

Kék a kezem, megmosom a törölköző kék lesz, fél perc után újra bekékül a kezem egész nap. Mi ez?

Figyelt kérdés

Üdv!

Reggel óta pánikban vagyok, a bal kézfejemen az erek nagyon láthatóak lettek, illetve a kezem teljesen bekékült, és ez a kékség letörölhető!!! De mintha a kezem termelné mert az 5. szappannal próbálkozom, most utoljára antibakteriális semleges (átlátszó) színű szappant használtam, nem -e az árnyalatok packáztak velem, nem! Miután kezet mosok, az egész kezemről le lehet törölni a kékséget, de olyan 20-30mp után újra vissza kékül!

Hajnalban, olyan fél 6 körül megittam egy nagyon fura ízű Adrenalin energiaitalt, zöld almás, ittam már ilyent, de ennek felettébb rossz íze volt és borzasztó büdös, de a lejárati idő 2015. márciusa.

A tünetek ennek az elfogyasztása után fél órával kezdődtek.

Még suliba járásomkor volt ilyen mikor írtam és tintás lett a kezem, de most nem érintkezek semmivel, csak állok a fürdőszobában és fél percenként mosom a kezemet!

Érdemes -e felkeresni ezzel orvost? Nem hallottam még ilyenről. Arról hogy elszíneződik a bőr, arról igen, de hogy ez lemosható és újra"generálódik" az nagyon frusztráló.

Üdv!

2014. febr. 26. 23:19
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

hello

Sajnos benntartottak, szív és érrendszeri problémák merültek fel nálam. A kék színeződést az érfalak választották ki, az energia ital hatására.

2014. márc. 1. 09:10
 12/12 anonim ***** válasza:

jobbulást

hétvégén nem jó bent lenni, mert csak várni lehet a hétfőre, hogy történjen valami

2014. márc. 1. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!