Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Kék a kezem, megmosom a...

Kék a kezem, megmosom a törölköző kék lesz, fél perc után újra bekékül a kezem egész nap. Mi ez?

Figyelt kérdés

Üdv!

Reggel óta pánikban vagyok, a bal kézfejemen az erek nagyon láthatóak lettek, illetve a kezem teljesen bekékült, és ez a kékség letörölhető!!! De mintha a kezem termelné mert az 5. szappannal próbálkozom, most utoljára antibakteriális semleges (átlátszó) színű szappant használtam, nem -e az árnyalatok packáztak velem, nem! Miután kezet mosok, az egész kezemről le lehet törölni a kékséget, de olyan 20-30mp után újra vissza kékül!

Hajnalban, olyan fél 6 körül megittam egy nagyon fura ízű Adrenalin energiaitalt, zöld almás, ittam már ilyent, de ennek felettébb rossz íze volt és borzasztó büdös, de a lejárati idő 2015. márciusa.

A tünetek ennek az elfogyasztása után fél órával kezdődtek.

Még suliba járásomkor volt ilyen mikor írtam és tintás lett a kezem, de most nem érintkezek semmivel, csak állok a fürdőszobában és fél percenként mosom a kezemet!

Érdemes -e felkeresni ezzel orvost? Nem hallottam még ilyenről. Arról hogy elszíneződik a bőr, arról igen, de hogy ez lemosható és újra"generálódik" az nagyon frusztráló.

Üdv!

2014. febr. 26. 23:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
fotót küldj!
2014. febr. 26. 23:24
 2/12 A kérdező kommentje:

Próbáltam lefotózni, de a sony w200I telefon borzasztóan fényképez, illetve nincs hozzá adatkábelem.

De a leírtak alapján tudom még részletezni.

Nem olyan borzasztó élénk színűek az erek, de most lehet őket látni.

Egy wikipédia cikk alapján Cianózis lehet. De nem értem miért tudom lemosni illetve miért lesz utána ugyan olyan.

2014. febr. 26. 23:28
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem mosható le, a meleg víz hatására tűnik el picit :)
2014. febr. 26. 23:35
 4/12 A kérdező kommentje:
Elmegyek kórházba, biztosan a szívemmel van a probléma, mivel a körömágyaim is kékek, illetve, hogy ez az egész csak a bal oldalon történik, a szív oldalán. Az energiaital válthatta ki, mindig is hadilábon álltam velük, kávét nem fogyasztottam, de csak fél éve ittam az első energiaitalomat, utána nem voltam jól, havi 2x szoktam venni, Bomba illetve adrenalin energiaitalt, ha megterhelő munkám lesz aznap, de eddig nem sejtettem hogy összefüggés lenne ezek között.
2014. febr. 26. 23:37
 5/12 anonim ***** válasza:

Ha a törölköző is bekékül, akkor nem a meleg víztől lesz ismét átlátszó (eltűnik).

Csak és kizárólag a bal kézfejen tapasztalható? Sehol másutt a testen?

Elsőre azt gondolná az ember, hogy valami "méreganyagot" választ ki a bőr, ami alkalmasint a nem-biztos-hogy-jó ital (és ki tudja, milyen más gyomortartalom) hatására képződött. De ez szinte elképzelhetetlen, hogy a leírt intenzitás mellett csak a test egy viszonylag kis térségén jelenjen meg.

Mindenképp meg kell mutatni orvosnak. A legjobb, ha rögvest toxikológusnak.

2014. febr. 26. 23:42
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem te hallucinálsz. Nem valami gyógyszer vagy kábítószert vettél be? :S
2014. febr. 26. 23:44
 7/12 A kérdező kommentje:

Nem hallucinálok, egy hallucináció kiterjedtebb lenne, sajnos ez most megtörténik, és nem poénból írtam ilyen későn ezt a kérdést, amibe mindent megpróbáltam belesűríteni.

A méreganyag kiválasztódás az ilyen formában is lehetséges? Mivel semmi tinta anyaggal, vagy festékanyaggal, nem érintkezek a kézmosások között, nincs rajtam kék ruhanemű, az ágyam és a fürdőszoba között ingázom csak, nem érintkezek semmivel.

Tehát csak állok és látom ahogy szépen visszakékül, de ez a kékség lemosható! Még egyszer hangsúlyozom a napom 17 órájában nem érintkeztem olyan anyaggal ami megszínezhetné, ezt a bőröm bocsájtja ki!

Kérlek ne higgyétek azt, hogy viccelek.

Ha felszállok a buszra, a VIII kerület nincs messze, a Péterfy Sándor utcai kórházba ha bemegyek, akkor tudnak diagnózist felállítani, illetve tudnak kezdeni velem valamit?

2014. febr. 27. 00:02
 8/12 anonim ***** válasza:
menj az ügyeletre
2014. febr. 27. 00:07
 9/12 anonim ***** válasza:
Csak majd ird meg mitmondtak az orvosok, torpilla! :)
2014. febr. 27. 00:24
 10/12 anonim válasza:
Nem mergeztek meg ciannal?
2014. febr. 27. 02:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!