Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mit tegyek v mit szedjek hogy...

Mit tegyek v mit szedjek hogy ne hüljek meg, épp, most karácsonyra?

Figyelt kérdés

Nálunk az egész család megvan hülve.Rajtam kivül.Én még bírtam valahogy, idáig... Most ők kezenek meggyógyúlni én meg kezdek meghülni. A tegnap meg ma már kezdtem érezni h kicsit fáj a torkom , s most estefele meg úgy érzem mintha hörögnék a melyemnél :(

Nem örülnék ha épp karácsonyra hülnék meg.Mit tegyek v mit szedjek h ne hüljek meg?

19/f

2009. dec. 11. 17:46
 1/3 anonim ***** válasza:
sok mézes tea citromkarikával,c-vitamin,vmilyen torokfertőtlenítő, és gyümölcsök,meg persze fontos,h megfelelően legyél felöltözve,pl.ne legyen ki a derekad,nyakadra sál,és a lábad se fázzon.
2009. dec. 11. 18:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Méz, C-vitamin, hagyma segíthet. Emellett öltözz melegebben, és a kamrába se menj be sapka és sál nélkül!
2009. dec. 11. 18:00
 3/3 issti ***** válasza:
100%
Ami nagyon bevált nálam évek óta: Naponta méz, virágpor, propolisz tinktúra, pár fokhagyma gerezd. Naponta 2-3 alkalommal pár nap alatt nagyon felturbózza a szervezetet. Ilyenkor érdemes kicsit több C-vitamint is enni. Próbáld ki, és 2-3 nap után érezni fogod a hatását. Jobbulást!
2009. dec. 13. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!