Áááááááááá! Most mit csináljak? Már a sírás kerülget
Szóval holnap kötelezö védöoltás... és én nagyon félek a tütöl. Többször kaptam már, de mindig rohadtul fájt, a kezem bedagadt, belilult és begörcsölt úgy, hogy mozgatni sem bírtam. A hisztirohamokról nem is beszélve (pl múlkor szegény növérke végigkergetett a kórházon, mire beadta).
És ha ez nem lenne elég... tiszta heg a karom. És nagyon nem akarom hogy meglássák!!!! Mit mondjak? Attól félek hogy úgy megijedek hogy nem tudok majd mit hazudni... mi legyen? Mondjam el az igazat? Hogy vagdosom magam? De akkor meg szólnak a szüleimnek!!!! Mindjárt sírok... :'(
Mit csináljak? Hogy takarjam el?
Ha vagdosod magad, akkor bármit is hazudsz, valószínűleg nem fogják elhinni. De biztos tudod, hogy ez nem normális, valakivel nem tudsz beszélni a problémáidról?
A félelemmel meg sajnos nem nagyon tudsz mit kezdeni, de ha ennyire begörcsölsz, csak rosszabb lesz. Próbálj meg lehiggadni valamennyire és gondolj bele, hogy mindjárt vége is :D
Nem szeretném ha ott az egész osztályom elött tartanának szentbeszédet hogy ez milyen rossz stb, mert azt én is tudom. Próbálok ellene küzdeni, már egy ideje bírom, és le akarok állni. De nem kell hogy tudják.
Csak félek attól hogy ha teljes orvosi vizsgálat lesz, le kell vetnünk a pólót. Ha bekötöm és azt mondom hogy tesin meghüztam, elhiszik?
Hát elájultam. :(
A kezemre rákérdeztek, azt mondtam nem akarok róla beszélni, és békén hagytak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!