Azt hiszem megjött. Ez az?
Figyelt kérdés
nem számítottam rá.elmentem wc-re és amikor kitöröltem akkor piros volt.raktam be betétet de ez biztos az.aztán elmúlt most meg újra mintha véres lenne.2014. jan. 8. 15:17
1/5 A kérdező kommentje:
és megint elmúlt.alig volt valami.az első menstruációkor sok vagy kevés vér távozik??? 13/l
2014. jan. 8. 15:18
2/5 anonim válasza:
Igen, megjött. Fiatal vagy, ezért sokszor előfordulhat, hogy rendszertelen, vagy csak éppen pecsétel. Aggódni nem kell, az természetes, ha fiatalon rendszertelen.
3/5 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Ez mindenkinél máshogy vagy hogy ki mennyire vérzik a menstruáció alatt. Van akinek alig-alig de van akinek nagyon megjön. Ez majd kialakul, ne aggódj :)
4/5 anonim válasza:
Ez teljesen változó, mindenki másképp menstruál. Figyelj oda, használj mindig tisztaságit, mert úgy tűnik bármikor lehet ilyen kis baleset. Ha egy idő után sem állna be a havi 3-6 nap közé, vagy folyamatosan pecsételne, akkor fordulj először anyukádhoz, aztán szakemberhez.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2014. jan. 8. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!