Nekem is ingyenes a h1n1 oltás?
Figyelt kérdés
elmúltam már 18 (22vagyok)
de középiskolás..így is megkaphatom?
2009. nov. 25. 21:52
2/8 anonim válasza:
Igen. A fiam a suliban kapja, 19 éves.
3/8 anonim válasza:
Egészségügyi szakirányon tanulók még ingyen kapják, akárhány évesek.
4/8 anonim válasza:
A középiskolásoknak ingyenes, akkor is, ha már elmúltál 18 éves! :D
És örülj neki, legalább nem kerülsz lélegeztetőgépre!
Gyerekek intenzíven az újinfluenza miatt
2009-11-25, 18:30
"...Budapesten, a Szent László kórházban kezelik a legtöbb újinfluenzával fertőzött beteget. Az RTL Híradó információi szerint két gyerek is van közöttük. Állapotuk súlyos, géppel lélegeztetik őket.
A kórházban megerősítették, hogy két gyereket kezelnek az intenzív osztályon az újinfluenza szövődményei miatt..."
5/8 anonim válasza:
Szerintem igen, én 20 vagyok, középsulis, és pénteken kapom meg ingyen!
6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszaitokat :)
és fáj? vagy aki már megkapta belázasodott vagy valami?
2009. nov. 25. 22:06
7/8 anonim válasza:
Nem fáj jobban mint egy sima szuri. Hogy belázasodsz, azzal meg számolni kel. Van aki beteg lesz tőle, van aki nem. Ilyesmin kár filózni.
8/8 A kérdező kommentje:
és ha pl megkapom ugye a suliban utána hazajöhetek? vagy megvárják míg összeesek? fehérbőrű minden betegségre hajlamos vérszegény csaj vagyok..tipikusan ez a "szélfúvástol is beteg lesz " típus.. ezért is adatom be
2009. nov. 25. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!