A háziorvosom felírta a h1n1 oltást. Amit ki kell váltani! Én úgy tudtam 18. év alatt ingyenes az oltás. Vagy nem így van?
Figyelt kérdés
2009. dec. 9. 22:15
1/7 anonim válasza:
Szerintem csak ha (nappali tagozatos) iskolába jársz.
2/7 anonim válasza:
...és az iskola által szervezetten kapod. A háziorvos nem jut hozzá ingyen, nála csak akkor van, amikor odaviszed a gyógyszertárból. (első voltam)
3/7 anonim válasza:
Anyukám a munkahelyén oltatta be magát, mivel sok ember között dolgozik, és a cég felajánlotta, hogy aki él vele az megkaphatja ingyenesen az oltást.
4/7 anonim válasza:
NBem 18 év alatt ingyenes az oltás, hanem DIÁKOKNAK az ISKOLÁBAN ingyenes.
5/7 anonim válasza:
igen, adolog úgy van, hogy vannak olyanok, akiknek ingyenes, de az ingyenes oltást csak ott lehet igénybe venni, ahonnan az jár.
diákoknak az iskolában
terheseknek a háziorvosnál
stb.
így is van benne a hírdetményben, amit mindenfelé kiragasztanak.
6/7 anonim válasza:
Én diák vagyok,felhívtam hétfőn a háziorvosom, adottt időpontot, s ma mentem, ottvolt az oltoanyag, 1 ft-ot nem kellett fizetnem.
7/7 anonim válasza:
"Szerintem csak ha (nappali tagozatos) iskolába jársz"
aztán te hülye vagy? 18 alatt lehet nem nappalira is járni? omg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!