Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » A H1N1 elleni védoltásért...

A H1N1 elleni védoltásért kell fizetni?

Figyelt kérdés
Vagy ingyenes mindenkinek?
2009. nov. 18. 13:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Fizetni kell. (Úgy ahogy sima influenza oltásért is.) Csak azok kapják ingyenesen akik veszélyeztetett helyen dolgoznak, pl ápolónők
2009. nov. 18. 13:25
 2/6 anonim válasza:
8. os gyerekek nek vagy az alattiaknak ingyenes, e felettieknek pedig 1990 ft.
2009. nov. 18. 13:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Most már minden 18 éven alulinak, krónikus betegnek, egészségügyi dolgozónak, oktatási intézményben dolgozónak ingyen jár.

Ezen kívül az orvos egyéni elbírálás alapján bárkinek adhatja ingyen elég sokféle indokkal úgymint elhízás, csecsemő a családban, túl sovány valaki, olyan helyen dolgozik, ahonnét nem jó, ha kiesik valaki, satöbbi, szóval az orvoson múlik, egyes orvosok bárkinél találnak indokot mások csak a törvényileg előírtaknak adják ingyen.

2009. nov. 18. 13:31
 4/6 anonim válasza:
Én a két oltóanyagért+amiért beadta 5000ft-ot fizettem.Kétezer volt amit a doki kért!!!
2009. nov. 18. 13:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát már nem csak a 18 éven aluliaknak ingyenes. Hanem akik nappali tagozaton tanulnak, mindenkinek. Én is elmúltam 18, mégis ingyenes.
2009. nov. 18. 15:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Mindenkinek kell fizetni, kivéve nekik. -> [link]
2009. nov. 19. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!