Mennyibe kerül egy mbt cipő? Megéri az árát? Tényleg olyan jó?
ismerősöm is 50ezerért vette. nem volt különösebb baja, csak úgy vette. de menni alig tudott benne, és állítólag "eltörte" a cipő talpát. legalábbis ezt mondták neki az MBTsek, hogy ezért nem tud benne menni.
úgyhogy neki sem vált be.
Azt mondtam, hogy tudok menni benne. Hát ez így nem igaz. Úgy megyek benne, hogy senki el nem hiszi, hogy nekem fáj a lábam. Mégis az az érzésem, hogy nem tesz jót a lábamnak. Persze, lehet hogy az évek...:(
A minősége tökéletes, a talpa sem vásott meg. Az enyém szandál.
Tavaly részleges ínszalagszakadásom lett, félidős terhesen. Nagyon fájt a lábam, pedig sokat pihentettem. Férjemnek már korábban is volt MBT-je, hát én is vettem egyet. Teljesen megszűnt a fájdalom. Másik jó hatása: a szüléskor eltörték a farkcsontomat, ami miatt pár perc háton fekvés vagy egyhelyben való ülés már fájdalmas volt. Szűk egy éve hordok MBT-t, és két hete azt vettem észre, hogy hú, de fáj a farkcsontom. (Most tudatosult bennem, hogy nem is fájt nagyon régóta.) Most viszont szülinapi buli miatt 6 órán át lótottam-futottam NEM MBT-ben, és úgy megfájdult a farcsontom, hogy csillagokat láttam este pár perc fekvés után.
Megjegyezném, hogy én Kínából hozatott MBT-ben járok, annak a hatása ez!!! Ha érdekel téged is akciós MBT, nézz szét itt: [link]
3 éve hordok szinte állandóan (eredeti) MBT cipőt. Előzőleg annyira fájt a lábam, hogy szinte féltem attól, hogy járnom kell. Új cipőket vettem remélve, hogy megszünnek a fájdalmaim, de hiába.
Egy téli cipőt és két szandált vettem, ez utóbbiból egyiket otthoni papucsként hordom.
Megszünt a sarokfájdalmam, a lábszáram és a derekam sem fáj.
Nemrég elbiztam magam és elegáns cipőt vettem fel, azonnal romlott a helyzet, bizonyitva, hogy a cipőnek köszönhetem fájdalommentes járásomat.
Csak ajánlani tudom mindenkinek, de igen fontos, hogy csak megbizható forrásból vásároljunk.
Éva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!