Máshol is ennyire lassú a rendszer?
Percenként 3-6 extrasystole kezelést nem igényel, csak bírja ki az ember. Nem ez a fajta ritmuszavar a hírtelen szívhalál alapja. Lehet mire eljutsz vérvételre megszűnik. Nekem is volt, ami kb 5 hétig tartott, szinte mindig nyugalomban jelentkezett. Amikor dolgoztam vagy sportoltam sosem, csak amikor pihentem. Idegeskedés váltotta.
Én azt éreztem, hogy a nyakamba ugrik a szívem és állandóan sóhajtani vagy köhögni kellett. Rossz érzés volt és vártam állandóan vártam mikor jön a következő. Ez a legrosszabb benne, hogy az embert állandóan feszültségben tartja ez a várakozás .
Nem tudod rosszul,de tényleg gyakori dolog és ritkán okoz hirtelen szívhalált. Valószínűleg van egy kis szívbillentyűhibád (mitrális prolpsus),de a pajzsmirigy túlműködés is okozhat ilyen panaszokat. Nekem ilyen betegségem van kb. 25 éve diagnosztizálták. Az elején nagyon megijedtem,temettem magam,de még itt irkálok :)
Ne félj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!