Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Nem értem, hogy miért halt meg?

Nem értem, hogy miért halt meg?

Figyelt kérdés
Unokanővérem (19) kicsi kora óta asztmás volt. Rendszeresen járnia kellett orvoshoz emiatt, használt inhalátor spry-t, volt neki párologtatós maszkja is. 2 hete náluk vacsoráztunk amikor rájött egy asztmaroham. Használta a spray-t is meg azt a párologtatót is de nem segített neki, úgyhogy kocsiba ültek és elmentek az ügyeletre. Teljesen ledöbbentem mikor 2 órával később az én szüleim hazajöttek teljesen kiborulva és mondták, hogy már nem tudtak rajta segíteni. Nem igazán tudom feldolgozni a halálát, szinte mindig a történteken agyalok. Nem értem, hogy miért halt meg... a spay-nek segítenie kellett volna. Időben ügyeletre mentek, akkor mi történt? Lehet, hogy elhibáztak valamit? Lehet, hogy valamit máshogy kellett volna csinálnunk? Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen megtörténhet...
2013. okt. 27. 16:05
 1/1 anonim ***** válasza:
Basszus...ez rettenetes!Fogadd öszinte részvétem!
2013. okt. 28. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!