Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » 7,5 hónapja halt meg Dédi,...

7,5 hónapja halt meg Dédi, első két hónap volt húzós, de most utóbbi pár napban többször kijött rajtam, hogy nincs. Gondolom a nyár is, de mit tehetek? Pszichológus, vagy elmúlik?

Figyelt kérdés

nagyon nehezen viseltem, elég közel állt a szívemhez, de aztán első 2 hónap után jobban voltam, de most megint érzem, hogy kijön. Most is hiába lefeküdtem, próbáltam aludni nem ment, megint rá gondoltam. Aztán jött a többi agybaromságom, hogy mi lenne, ha kiderülne hogy él és a többi... Egyszer álmodtam vele, olyan jól esett, pedig már betegen álmodtam vele (amikor már ágyba volt). Elmúlik vajon magától, vagy érdemesebb lenne felkeresnem egy pszichológust?

16/f

2013. aug. 2. 01:16
 1/4 anonim válasza:

Ha már ilyen hosszú ideje tart, akkor érdemes lenne Pszihológushoz fordulnod,vagy esetleg beszéld meg az anyukáddal.

Igaz,hogy a te korodban lévők nem nagyon szeretnek beszélni a szüleivel ilyen témában, de így a köztetek lévő kötelék is jobb lesz,hidd el.

2013. aug. 2. 01:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Anyámmal beszéltünk róla még akkor, de nem vett igazán komolyan. Apám nagymamája volt, de anyám is ismerte gyerekkorától fogva. Leggyakrabban nagyanyámék, utána a másik lánya, utána én, utána anyám meg öcsém voltunk nála, amikor utoljára voltunk, engem ismert meg egyedül, pedig nagyanyám is ott volt. Nekem mondta a nevem, többieknek meg annyit mondott, hogy tik meg kik vagytok. Állítólag utolsó előtti nap is engem keresett, csak pont jobban volt, és úgy volt, hogy akkor megyünk majd be hozzá a kórházba, ha kicsit jobban lesz, mert napról napra javult. (amikor bevitték, azt mondták, nagyanyáméknak, hogy maradjanak bent, mert nem éli meg a reggelt, 10 nap múlva már ugyan beszélni nem nagyon tudott, de -azt mondták- jobban van, másnap mentek volna be, 11-re értek a kórház elé, akkor telefonáltak, hogy fél 11 előtt pár perccel meghalt. (amit még mindig érdekesnek találunk, hogy még mondta is, ha kérdezték hogy hogy van, hogy jobban, kommunikálni is lehetett vele, még sírt is, amikor valakire gondolt, hogy nem megy be hozzá, de nem tudjuk kire, mert nem mondta ki, és utána többet nem mondott róla, másról pár szót)
2013. aug. 2. 01:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Most még nem kell pszichológus, mert a normál gyász ideje egy-másfél év. Ha utána is rosszul vagy, akkor menj el egy szakihoz.
2013. aug. 2. 05:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Pontosan úgy van.ahogy az előző írta. Ez még teljesen normális. Kb. 1 év után kezdjél pszichológuson gondolkodni. De addig,remélhetőleg elmúlik ez a nagy hiány érzet.
2013. aug. 2. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!