Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Miért zsibbad a könyökömtől...

Miért zsibbad a könyökömtől az ujjam hegyéig?

Figyelt kérdés

Már 2 hete zsibbad a bal karom, de annyira, hogy nem tudok vele fogni, nincs benne erő.A másik pedig az, hogy viszket nagyon és nem tudom megvakarni normálisan, mert nem érzem hol kell.

régen volt ilyen az arcommal is, de az a stressztől volt.

Lehetséges, hogy ez is attól van?

volt már valakinek ilyen?

vagy milyen orvoshoz kell ezzel fordulni?

eddig akárhány orvosnak mondtam, mindegyik elengedte a füle mellett.lehet nem is fontos?

Mikor az arcommal volt ilyen, raktak rám EKG-t, de minden rendben volt.

egyébként nem fáj semmim, nem érzem magam rosszul, csak a kezem érzéketlen, vagyis azon is csak 3 ujjam és egészen fel a könyökömig!

segítsen aki tud, adjon tanácsot! Köszi

2009. nov. 12. 20:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Semmit nem szedtem rá. Leszoktam a könyöklésről és pár hét múlva teljesen elmúlt a zsibbadás :)
2009. nov. 14. 15:26
 12/15 A kérdező kommentje:

még pár hét?

megőrülök már így is.

olyan érzés, mintha be lenne dagadva, meg viszket is az ujjam rettentően.

Most figyelem, nagyon nehéz leszokni a könyöklésről, az jó, ha párnát rakok alá? Vagy ugyan úgy nyomom vele?

Szerinted?!

2009. nov. 14. 18:18
 13/15 anonim ***** válasza:
A párna megoldás lehet, de nem tudom igazán. Én odafigyeltem, hogy ne könyököljek inkább. A pár hét meg... lehet, hogy ha abbahagyod, akkor megszűnik hamar. Próbáld meg :)
2009. nov. 14. 20:12
 14/15 A kérdező kommentje:

mindenképp megpróbálom, már elkezdtem, jelenleg hideg vizes zsebkendőbe tekertem az ujjaim, mert be van dagadva kicsit.

a tied be volt dagadva?

vagy az csak a vakargatástól van?

egyébként neked a doki mit mondott?

házi orvosnál voltál vele?

2009. nov. 14. 21:02
 15/15 A kérdező kommentje:
Voltam dokinál, azt mondta, hogy övsömöröm van, még kb 3 hét mire elmúlik!
2009. nov. 16. 19:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!