Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Csak szerintem hülyeség ez a...

Csak szerintem hülyeség ez a H1N1?

Figyelt kérdés

Ha minden nap 2 ember meghal Európában az már világjárvány?!

És még egy esetben sem bizonyították, hogy biztosan abba haltak bele, mindnek volt valami tüdőbetegsége.

Meg nagyon komoly oltás lehet az, amit egy hónap alatt fejlesztettek ki...

Szerintem nincs itt semmilyen járvány, és van ismerősöm Ukrajnában, ahol állítólag most nagy járvány van, és ő szerinte is csak a politika meg a média kapja fel a helyzetet, meg a tévében mondják a rémhíreket.

Meg ha ez világjárvány, akkor mi volt a pestis, kéremszépen?!

Nektek erről mi a véleményetek?

2009. nov. 12. 15:46
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
27%

18:54 - ebben akkor lenne igazad, ha tudnál felmutatni HITELES forrást, amelyik az oltás ellen kampányol. De ilyen nem igazán létezik.

Na persze kinek mi a hiteles, de nekem hitelesebb az ÁNTSZ, az MTA, a WHO és még kismillió másik szervezet, mint néhány blogger...

2009. nov. 12. 18:56
 32/35 anonim ***** válasza:
53%
Pedig létezik,majd belinkelem,most nem találom...!
2009. nov. 12. 19:15
 33/35 anonim ***** válasza:
Türelmetlenül várjuk...
2009. nov. 12. 19:19
 34/35 anonim ***** válasza:
28%
Attól még, hogy eltérő a véleményetek, nem kell egymást lehurrognotok...
2009. nov. 12. 20:33
 35/35 anonim válasza:
73%

mindenkinek lehet egyéni véleménye ne háborogjatok,mondjuk ez Magyarország,az emberek nem hogy összefognak hanem ellenszegülnek:(

17éves lány

2009. nov. 14. 16:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!