Aranyérrel elég körzeti, illetve nálam még gyerekorvoshoz elmenni? 17/L
Én írtam, hogy ma már egyre több fiatalnak van. Tavaly nekem is kijött, de különösebb fájdalommal nem járt, nem zavart, így a krémmel elintéztem, azóta nem jött ki szerencsére. Barátomnál két-három havonta, neki fáj is, de pár nap alatt a krém neki is segít. Hogy magamból induljak ki, még középiskolás vagyok, legtöbbször 5-6 körül érek csak haza suliból, ha nyelvsuli van, akkor csak este 8 körül. Addig egy helyben ülök kisebb megszakításokkal. Enni össze vissza, szünetekben, ahogy éppen sikerül, szendvicset vagy péksütit, plusz valami gyümölcsöt. Mozogni szinte semmit. Ez így borzalmas, és tisztában is vagyok vele, de eddig egyszerűen nem volt időm illetve kedvem semmihez, miután hazaértem.
Most fogok elkezdeni járogatni sportolni, egyelőre heti egyszer, illetve táncolni, remélem legalább a mozgás kicsit segít, ahhoz hogy fittebbnek érezzem magam, és ilyen problémáim se legyenek :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!