Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Aranyérrel elég körzeti,...

Aranyérrel elég körzeti, illetve nálam még gyerekorvoshoz elmenni? 17/L

Figyelt kérdés
kijött egy borsónyi aranyér a végbélnyílásomon kívül.kicsit viszket,nem igazán fáj,csak kellemetlen.vagy itt még elég vmi gyógyszertárban kapható kenőcs?
2009. nov. 11. 16:00
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
igen sajnos,elég sokat ülök a számítógép elött,nem eszem rendszeresen,napközben alig,itthon sem sokat,emiatt volt egy kis székrekedésem és utána jött ki,megpróbálok változtatni,valamint ma vettem ilyen Mastus kenőcsöt,ezt ajánlották a gyógyszertárban.köszönöm mindenkinek a választ
2009. nov. 12. 16:23
 12/12 anonim ***** válasza:

Én írtam, hogy ma már egyre több fiatalnak van. Tavaly nekem is kijött, de különösebb fájdalommal nem járt, nem zavart, így a krémmel elintéztem, azóta nem jött ki szerencsére. Barátomnál két-három havonta, neki fáj is, de pár nap alatt a krém neki is segít. Hogy magamból induljak ki, még középiskolás vagyok, legtöbbször 5-6 körül érek csak haza suliból, ha nyelvsuli van, akkor csak este 8 körül. Addig egy helyben ülök kisebb megszakításokkal. Enni össze vissza, szünetekben, ahogy éppen sikerül, szendvicset vagy péksütit, plusz valami gyümölcsöt. Mozogni szinte semmit. Ez így borzalmas, és tisztában is vagyok vele, de eddig egyszerűen nem volt időm illetve kedvem semmihez, miután hazaértem.

Most fogok elkezdeni járogatni sportolni, egyelőre heti egyszer, illetve táncolni, remélem legalább a mozgás kicsit segít, ahhoz hogy fittebbnek érezzem magam, és ilyen problémáim se legyenek :S

2009. nov. 12. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!