Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Aranyérrel hová fordulhatok?

Aranyérrel hová fordulhatok?

Figyelt kérdés
Budapest XI. kerületében keresek aranyér problémákat ellátó szakrendelést. Sajnos a neten keresve csak magánrendelőket találtam, viszont szeretném olcsón megúszni. Tudnátok segíteni? Mit kell tennem, kihez forduljak?
2011. jan. 28. 21:21
 1/8 anonim ***** válasza:

Az első urológiai szakrendelésre, ami az utadba esik egy sztk rendelőben.

[link]

2011. jan. 28. 21:29
 2/8 anonim ***** válasza:
A zaciba... Bocsi,nem lehetett kihagyni. Amúgy szerintem híd fel a közeledben lévő kórházat,hogy hova tudnál menni a közelben.
2011. jan. 28. 21:39
 3/8 anonim ***** válasza:
*hívd
2011. jan. 28. 21:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Háziorvos, és ő továbbutal. Az aranyér a proktológiához tartozik, ami beutalóköteles.
2011. jan. 28. 22:42
 5/8 anonim ***** válasza:
De mehetsz sebészetre is. Oda nem kell beutaló.
2011. jan. 28. 22:56
 6/8 anonim ***** válasza:
Pedig jobban jársz ha magánhoz mész. Dr.Bánfalvi Péter. A neten megtalálod,Pesten is rendel. 15000 a vizsgálat,nem vészes. És nem fáj.Ő megmondja mi a teendő,műtét nélkül is megoldható sok probléma,ami után nincs kínszenvedés. Nekem a longo eljárást csinálta,ez 120000 forint,két rosszabb székelés és ennyi.Mondjuk ez a legdrágább,de kinek nem érné meg? Ez sok embernek mindössze 6 havi cigi,pia és kávé szünet,és ezek halál fölöslegesek.
2011. jan. 29. 01:16
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek! Hát, pedig ez a 120ezer pont a havi fizetésem 4/3-szorosa... :(
2011. jan. 30. 13:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Ne haragudj,ez nem megbántás akart lenni,vannak olcsóbb megoldások is bajtól függően. Nekem nem volt más választásom. A vizsgálatot követően tudod meg pontosan mit kell elvégezni,és akkor kapsz pontos árat is. A longo egy egyszer használatos eszköz,ezért drágább.
2011. jan. 30. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!